Δημήτρης Τσίκλης (για το γκέι χαρακτήρα του στις «Μέλισσες»): «Πολλοί άνθρωποι ένιωσαν ότι μέσα από τον Λευτέρη βρήκαν τα κότσια να στηρίξουν αυτό που είναι και να μιλήσουν στους δικούς τους»

Άρης Κατσιφής
0

 



Βραβείο νεοεμφανιζόμενου ηθοποιού παρέλαβε ο Δημήτρης Τσίκλης από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον καλωσόρισε στο The 2night Show.


Ο νεαρός ηθοποιός ανέφερε ότι είχε περάσει από κάστινγκ για τις «Άγριες Μέλισσες» πριν από τρία χρόνια όμως ο σκηνοθέτης τον απέρριψε διότι ήταν πολύ μικρός.

Τελικά φέτος εμφανίζεται στον ρόλο του Λευτέρη Μεγαρίτη, ομοφυλόφιλου γιου του αιμοδιψή Ακύλα Μεγαρίτη.

«Μπήκα και έψαξα να δω το background εκείνης της εποχής. Μίλησα με ανθρώπους, μου είπαν ιστορίες για εκείνη τη σκοτεινή περίοδο. Ο Λευτέρης αποδεικνύει πόσα κότσια ώστε να μπορέσει το 67 να πει στην οικογένειά του ότι είναι γκέι» είπε για τον ρόλο του.

Αναφέρθηκε όμως και στο περιβόητο φιλί που έδωσε στον συμπρωταγωνιστή του στις «Άγριες Μέλισσες», 18 χρόνια μετά το επικό φιλί του Κώστα Κάππα.

«Σίγουρα πολύς κόσμος αντέδρασε αρνητικά. Πολλά σχόλια και στο Twitter και στο προφίλ μας. Μου έγραφαν “γιατί μας προσβάλλετε εμάς και τα παιδιά μας και τι πρότυπο δίνετε στα παιδιά μας;”.

Υπάρχει πολύ μεγάλη μερίδα του κοινού που το αγκάλιασε. Έχω λάβει πολλά θετικά μηνύματα από ανθρώπους που ένιωσαν ότι μέσα από τον Λευτέρη βρήκαν τα κότσια να στηρίξουν αυτό που είναι και να μιλήσουν στους δικούς τους».

Ο ηθοποιός μίλησε και για ακόμη μια συγκλονιστική σκηνή στη σειρά, την κακοποίηση από τον πατέρα του και την απόπειρα αυτοκτονίας του Λευτέρη.

«Από τις πιο δύσκολες σκηνές που έχω γυρίσει. Όμως καταλαβαίνω ότι το 67 ο ήρωας είναι σε ένα τέλμα και εκείνο που φαντάζει ως μοναδική λύση είναι ο θάνατος.

Με σοκάρει ότι σε μια περίοδο που καταρρέουν τα πάντα, δολοφονούνται γυναίκες, αφήνουν ένα 8χρονο παιδί να πεθάνει, μου φαίνεται αστείο να ξυπνάω και να ακούω για το γκέι φιλί και τον Λευτέρη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !