Κρατερός Κατσούλης: «Έχουν γραφτεί τέρατα για τον χωρισμό μας με την Κατερίνα»...

Άρης Κατσιφής
0

 


Χαμογελαστός και ανανεωμένος εμφανίστηκε στο πλατό του The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μίλησε για τα 15 κιλά που έχασε, για το μουστάκι που δεν ξύρισε, ακόμα και όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» και για την επιστροφή του στη μυθοπλασία, που αγαπάει τόσο πολύ.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου και την όμορφη σχέση στοργής και αγάπης που έχει με τα παιδιά του. Πόσο έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στη ζωή του; Θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας; Έχει παρακολουθήσει το καινούργιο πρωινό του Star; Θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή;

«Το μουστάκι το συνήθισα και μου άρεσε. Είπα ότι τουλάχιστον μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας, να το κρατήσω», δήλωσε αρχικά και μίλησε για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου και τον θάνατο της πρώην πεθεράς του:

«Οι άνθρωποι είναι οικογένεια έτσι κι αλλιώς, είτε χωρίσεις είτε όχι. Η οικογένεια υπάρχει. Τώρα αν το ζευγάρι αποφασίσει να πάρει άλλους δρόμους, οι σχέσεις συνεχίζονται».

«Δεν είναι μεγάλη η αλλαγή. Περισσότερο ταλαιπωρούμαστε στη φαντασία μας, παρά στην πραγματικότητα. Είπαμε στα παιδιά ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε ότι δύο άνθρωποι έχουν κάνει την υπέρβαση και έχουν μια καλή σχέση. Και το καλό πουλάει. Έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς φλερτάρωντας την κόκκινη γραμμή να πάρω τον δικηγόρο τηλέφωνο. Είναι ωραία να μάθουμε ότι και μια καλή ιστορία μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να εφε+ύρεις μια ολόκληρη θεωρία. Θέλει πολλή δουλειά να αφήνεις πίσω τα εγώ σου για να βάζεις μπροστά τα παιδιά σου.

Η καθημερινή μας τριβή στην τηλεόραση δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον χωρισμό μας. Δεν υπάρχει αυτή η καθημερινότητα, η τηλεόραση είναι μέρος της πραγματικής ζωής, είναι δουλειά», πρόσθεσε.

Για το αν θα έκανε ξανά τηλεόραση: «Τηλεόραση θα έκανα ξανά υπό συνθήκες. Ζωντανό δεν θα έκανα, γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Ήμουν εκτός μυθοπλασίας και θεάτρου και αυτό μου στοίχισε. Είδα την καινούρια εκπομπή της Κατερίνας, θα πήγαινα καλεσμένος. Όλα τα πράγματα είναι εύκολα και δύσκολα, ανάλογα με το πώς τα βλέπουμε».

«Αν αποφασίσεις να μοιραστείς τη ζωή σου με άλλον άνθρωπο θα πρέπει να συστηθούν τα δύο μέρη. Κάπως θα πρέπει να γίνει», είπε μεταξύ άλλων για το μέλλον στη ζωή του και συνέχισε:

«Αναλαμβανεις τις ευθύνες σου και ο άλλος τις δικές του. Όταν δεν υπάρχουν παιδιά τα πράγματα είναι πιο απλά, όταν υπάρχουν αλλάζει. Η αγωνία και το ενδιαφέρον οφείλει να επικεντρώνεται στα παιδιά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !