Ευγενία Σαμαρά: «Έπαιρναν τη γιαγιά μου και της έλεγαν “η Ευγενία έχασε το παιδί” και κόντεψε να πάθει τρία εγκεφαλικά»

0

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στην εκπομπή DOT. για τον «Σασμό» αλλά και την τόση αγάπη του κόσμου που η ίδια πρώτη φορά λαμβάνει.

«Όταν μου είπαν να παίξω στο “Σασμό” δεν ήξερα τι σημαίνει η λέξη. Είναι το ταίριασμα. Είναι το σιάξιμο, ο σασμός και το χρησιμοποιούν στην Κρήτη όταν μετά από μια βεντέτα οι οικογένειες τα βρίσκουν, που είναι κάτι δύσκολο», είπε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Θα επέλθει ο σασμός, αλλά επειδή είναι σειρά θα περάσει καιρός μέχρι να επέλθει. Μην το περιμένεις σύντομα. Δεν ξέρω αν θα πάει για δεύτερη σεζόν. Υπάρχει βέβαια μια σκέψη. Δεν περίμενα τον χαμό που έχει γίνει. Εγώ στη σειρά έχω χάσει ένα παιδί και έπαιρναν τη γιαγιά μου και της έλεγαν “η Ευγενία έχασε το παιδί” και η γιαγιά μου κόντεψε να πάθει τρία εγκεφαλικά. Πήρε κάποιος που έβλεπε τη σειρά, αλλά μέχρι να καταλάβει η γιαγιά ότι πρόκειται για τη σειρά κόντευε να την χάσουμε. Στην Κρήτη που πήγαμε, στις πλατείες εκεί που κάναμε σκηνή, υπήρχαν 500 κινητά που μας τραβούσανε. Με πολλή αγάπη ο κόσμος και το λέω εγώ που δεν το έχω ξαναζήσει. Μου αρέσει που η Στέλλα που υποδύομαι γιατί είναι μια γυναίκα πολύ σημερινή, καθημερινή, δικηγόρος. Μου φαίνεται αληθινά ανθρώπινη. Να σας πω ότι εγώ τώρα στη σειρά έχω μια μια σχέση με έναν γιατρό που μας συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί. Θα περάσει δύσκολα το ζευγάρι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !