«Άγριες Μέλισσες»: Οι γυναίκες που διεκδικούν τον Ακύλα Μεγαρίτη

0

Η πολυτελής ζωή του Ακύλα Μεγαρίτη συνεχίζεται τινάζοντας κυριολεκτικά τα ταμεία του Διαφανίου στον αέρα. Η έντονη προσωπικότητα του ισχυρού άντρα του χωριού, όπως σας είχε γράψει το okmag, δεν θα αφήσει ασυγκίνητη τη Μυρσίνη Σεβαστού. Μετά την απόρριψη του Δούκα, θα ζητήσει βοήθεια από τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Εκείνος θέλει να εκδικηθεί τόσο την γυναίκα του, Ζωή Μεγαρίτη, που τον απάτησε με έναν Σεβαστό, αλλά και τον Δούκα που -όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια- θα γίνει ο χειρότερος εχθρός του. Θα εκμεταλλευτεί την ευάλωτη Μυρσίνη και θα την αφήσει να τρέφει ελπίδες. Μια ακόμα γυναίκα που γνωρίζει καλά τον Ακύλα και είναι κρυφά ερωτευμένη από την προσωπικότητα του είναι η αδερφή της Ζωής Μεγαρίτη.

Η συντηρητική δασκάλα Αιμιλία Λειβαδά, που έχουμε δει πως σε τίποτα δεν μοιάζει με την αδερφή της, φαίνεται πως ζει έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που άθελα της θα αποκαλύψει. Η κουνιάδα του Ακύλα είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Πρόκειται για έναν έρωτα που δεν τολμά να αποκαλύψει ούτε στον ίδιο της τον ευατό. Βουτηγμένη στο πάθος και στις ενοχές για το αμάρτημα της θα ζήσει δύσκολες στιγμές, όταν αποκαλυφθούν όλα όσα αισθάνεται για τον Ακύλα. Τον κρυφό έρωτα της θα ανακαλύψει η δαιμόνια Μυρσίνη και αυτό θα είναι η αρχή του κακού.


Okmagazine

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !