Βίκυ Καγιά: «Ήμουν καμένη από την κούραση, 5 χρόνια δεν είχα ξεκουραστεί κανέναν Αύγουστο, το GNTM είναι μια πολύ απαιτητική παραγωγή»

0

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπης του Μουτσινά και μεταξύ άλλων αναφερθηκε ατο GNTM.

«Δεν είμαι σίγουρη. Δεν ξέρω αν είμαι κομμένη και ραμμένη για αυτό το πράγμα. Είναι σαν να μην είμαι ο εαυτός μου. Φαρμακώνομαι με τον αρνητισμό, μαραζώνω» είπε για το αν θα ξανάκανε πρωινή εκπομπή.

«Στα 43 κάπως το έχεις βρει. Τα παιδιά σου αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα αλλά και τα “χαστούκια”. Η ισορροπία είναι πολύ σημαντική για μία μαμά και μια επαγγελματία, τα ναι και τα όχι που λες είναι πάρα πολύ βοηθητικά.Είχα πάθει λίγο άρνηση με την τηλεόραση» είπε και απάντησε στην ερώτηση γιατί έφυγε από το GNTM.

«Υπήρχαν δύο λόγοι. Πρώτον ότι έχω μάθει στην επαγγελματική μου ζωή να σταματάω εκεί που δεν αντέχω. Αν περάσω τα όριά μου με πιάνει νευρικότητα , δεν ήμουν εγώ αυτή πότε γιατί να γίνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Ήμουν καμένη από την κούραση, 5 χρόνια δεν είχα ξεκουραστεί κανέναν Αύγουστο, το GNTM είναι μια πολύ απαιτητική παραγωγή, μιλάμε για 24ωρα και αυτό έκανε build up. Έκανα ένα pause. Τώρα pause, break δεν ξέρω. Κάναμε πολλές συζητήσεις με το κανάλι.

Πήγα στη Νέα Υόρκη και έκανα μαθήματα για θέατρο, τηλεόραση και παρουσίαση. Έκανα σεμινάρια και εκεί είδα ότι ηθοποιός δεν μπορώ να γίνω παρά μόνο celebrity acting δηλαδή να κάνω εμένα. Έκανα πάρα πολλά πράγματα για να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να δω ότι κάνω για την τηλεόραση» αποκάλυψε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !