Ο ΑΝΤ1 στηρίζει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τάσσεται και αυτές τις εορταστικές ημέρες ο Όμιλος ΑΝΤ1 με στόχο να βοηθήσει στο έργο του για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μοναχικούς πολίτες, ηλικιωμένους και αστέγους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και απευθύνουν κάλεσμα για τη συλλογή τροφίμων, ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ με αίσθημα ευθύνης προς την Κοινωνία, δηλώνει για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή του σε όλους όσοι έχουν ανάγκη και αποδεικνύει με πράξεις ότι στέκεται δίπλα τους. Η αλληλεγγύη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Ομίλου, ο οποίος πάντα κινητοποιείται άμεσα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και συμβάλλει ενεργά αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες προσφοράς.

Η συνεισφορά όλων μας είναι σημαντική. Τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μοναχικούς πολίτες, ηλικιωμένους και αστέγους τους οποίους ο Ε.Ε.Σ. υποστηρίζει διαχρονικά, προσφέροντάς τους στιγμές χαράς, φροντίδας και αγάπης την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν, υπάρχουν ανάγκες στα παρακάτω είδη: γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια»

Τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων στην Αττική είναι:

-Κεντρικά Γραφεία Ε.Ε.Σ. Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι

-Κεντρική Αποθήκη Ε.Ε.Σ. Άστρους 111-113, Κολωνός

Επίσης, στο link

http://www.redcross.gr/default.asp?pid=18&la=1

αναφέρονται τα σημεία συγκέντρωσης σε όλη την Ελλάδα ώστε να βοηθήσετε το σπουδαίο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !