Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης;

Χρήστος Παναγούλης
0


Μπορεί να έχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μέχρι την λήξη της σεζόν, ωστόσο τα κανάλια έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν το πρόγραμμα τους για την επόμενη σεζόν. Στον ΑΝΤ1 μάλιστα σχεδιάζουν σημαντικές αλλαγές στην πρωινή ζώνη, αλλαγές που θα αφορούν τόσο στο περιεχόμενο όσο και στην δομή του προγράμματος. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό πάνω από την παρουσία του Γιώργου Παπαδάκη και την συνέχιση ή μη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως η φετινή σεζόν να είναι και η τελευταία για τον γνωστό παρουσιαστή, όχι μόνο στον ΑΝΤ1 αλλά και στην τηλεόραση γενικώς. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, αφού προβάλλεται επί 30 συναπτά έτη. 

Όσο για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον γνωστό δημοσιογράφο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότατα θα είναι γυναίκα, αφού οι ιθύνοντες έχουν βολιδοσκοπήσει την Φαίη Μαυραγάννη για την συγκεκριμένη θέση. Αρκετές πιθανότητες βέβαια συγκεντρώνει και το όνομα της Ντόρας Κουτροκόη, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, ενώ το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από το Open στον ΑΝΤ1. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !