Προβληματισμός στον ΑΝΤ1 για τον «Εκατομμυριούχο» όσον αφορά τον προγραμματισμό...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Μετά από αρκετές αναβολές τελικά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει αυτή τη σεζόν το τηλεπαιχνίδι, ώστε να προλάβει τους μνηστήρες, τους δύο άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που το είχαν βάλει στο μάτι.

Βέβαια ο προβληματισμός και ο… πονοκέφαλος για το τηλεπαιχνίδι συνεχίζεται στον ΑΝΤ1 που θέλησε να το πάρει… για να μην του το πάρουν… αλλά χωρίς να γνωρίζουν ακόμα πού θα το βάλουν!

Το σίγουρο… αλλά καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι… είναι ότι ο Εκατομμυριούχος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου προγραμματίζεται να βγει στον αέρα στις αρχές Μαρτίου, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το πόσες ημέρες, καθώς και σε ποια ζώνη προγράμματος θα ενταχθεί. Η επιτυχία που σημειώνουν καθημερινά οι «Ράδιο Αρβύλα» ενίσχυσε ακόμα και τη «Φάρμα» με το κανάλι να έχει πλέον καθιερώσει μία ανταγωνιστική καθημερινή ζώνη και όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να την αλλάξει.  Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ενταχθεί στη ζώνη του σαββατοκύριακου… αλλά που τις Κυριακές υπάρχει το «Ρουκ Ζουκ Special» με τη Ζέτα Μακρυπούλια να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και να μην… ακουμπιέται.

Πάντως η εντολή από τη διοίκηση δόθηκε, το σκηνικό φτιάχνεται και ο προγραμματισμός είναι στα μέσα Ιανουαρίου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Μέχρι τότε θα συνεχίσουν στον ΑΝΤ1 να… πονοκεφαλιάζουν και κρίνοντας από την πορεία του σταθμού τους επόμενους μήνες θα αποφασίσουν το πότε ο Αρναούτογλου θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές… αλλά και σε ποια συχνότητα…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !