Σμύρνη μου αγαπημένη: Γίνεται μίνι σειρά για την ΕΡΤ 1

1

Τα στελέχη της ΕΡΤ 1, αν και διανύουμε ακόμη το πρώτο μέρος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, κάνουν ήδη «μαγειρέματα» για την επόμενη.

Και αυτό γιατί θέλουν να εξασφαλίσουν δυνατές προτάσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με το «MYtv», εξασφάλισαν επίσημα τα δικαιώματα για τη μίνι σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη», που βασίζεται στο ομώνυμο έργο της Μιμής Ντενίση, σε σενάριο της ίδιας και του Μάρτιν Σέρμαν και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη.

Πρωταγωνιστούν οι Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Μπουράκ Χακί, Κατερίνα Γερονικολού κ.ά. Η σειρά αποτελείται από λίγα επεισόδια και η προβολή της προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο του 2022, ενώ στη συνέχεια θα ενταχθεί και στο πρόγραμμα νέας ή ήδη υπάρχουσας συνδρομητικής πλατφόρμας. Να σημειωθεί ότι οι συντελεστές, το περασμένο καλοκαίρι, έκαναν γυρίσματα για την κινηματογραφική εκδοχή του έργου, που πρόκειται να δούμε στις αίθουσες στα μέσα Δεκεμβρίου, και έχουν ήδη εξαιρετικό -επιπλέον- υλικό στη διάθεσή τους. Επομένως, δεν θα χρειαστεί να κάνουν συμπληρωματικά γυρίσματα.


Yupii

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !