Δυνατά νούμερα για Φάρμα και Ελιά! Δείτε αναλυτικά τα 15'

25

 


Με δυνατά ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει το νέο ριάλιτι του ANT1 "Η ΦΑΡΜΑ" παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε στα αντίπαλα κανάλια! Το ριάλιτι κατάφερε να κοντράρει την σειρά του MEGA "Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ" που ωστόσο έμεινε στη κορφή!


ROUK ZOUK SPECIAL 15.2

Η ΦΑΡΜΑ 17,5

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 22,0

ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ 10,2

DANCING WITH THE STARS 6.2 

 THE VOICE OF GREECE 11.4





Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ καλα ποσοστά για Φαρμα, δεν το περιμενα! Για να δουμε και με Σασμό τι θα κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κοντραρισμα με την Ελιά που είναι όταν η Ελιά ήταν 10 νούμερα πάνω όταν έπαιζαν απέναντι; Ήδη έπεσε και θα πέσει κι άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά κρατήθηκε η Φάρμα. Σήμερα αρχίζουν τα δύσκολα. Προβλέπω ότι θα περάσει το GNTM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβατα τωρα 9:55 π.μ. Μαλλον δεν βλέπεις και πολύ καλα. Μόλις μπήκε η ΦΑΡΜΑ επεσε η Ελια . Η Φαρμα ξεκινησε σχεδον στα μεσα της σειράς, και ειχε ανοιδικές τάσεις μεχρι να φτάσει στο 21,9%. Ας ειμαστε λίγο αντικειμενικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον η ΦΑΡΜΑ ζοριζει μερικους. Θα τα πάει πολύ καλα πιστευω. Θα τα βρει δυσκολα το ριαλιτι με τα μοντελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κομαντα και δράκοι ουτε οι δημιουργοι του δεν το βλέπουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν το περιμενα με τοσο ανταγωνισμό η φάρμα να ειναι σε τέτοια ποσοστά. Σημερα θα εχει μεγαλο ενδιαφερον με Σασμό και gntm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως έπεσε η Ελιά όταν έμεινε στο 20% και η φάρμα σταθερή γύρω στο 15; Όταν τελείωσε η Ελιά και άρχισαν οι δράκοι κάτι πήγε να γίνει.

    Γελάω για κάποιους που νομίζουν ότι η φάρμα θα περάσει τα μοντέλα. Τα μοντέλα τα βλέπει όλοι η νεολαία. Το παραχωρημένο ριάλιτι του ant1 θα κάνει νούμερα big brother και αν! Τα μονοψήφια που έκανε το game of chefs δεν αργούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ελιά δεν εκθρονίζεται. Η Φάρμα ανέβασε τα ποσοστά της μετά τις 22:30 όταν τελείωσε η Ελιά. Από σήμερα που θα έχει απέναντι και το Σασμό τη βλέπω να κάνει μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο το 25% μόλις ξεκινα η ΦΑΡΜΑ εχει πτωτική τάση στα 15' . Πάνω ειναι ο πίανακας. Αντιθετος η φαρμα λαμβανει ενα 13,9 και το πάει στο 15,3 και συνεχεια ανεβαζει για να φτασει νστπ 21,9%. Το 14,4 ηταν το διαφημιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΦΑΡΜΑ δεν παιζει να κανει μονοψηφια. Τόσο πολυ σας χαλάει ο ΑΝΤ1; Αντικειμενικα φέτος έκαναν καλό και δυνατο καστ που σε κρατά. Θυμαμαι Πασχαλιδη ειναι η συμπαθεια σου αυτη με το κάστ η Παπαμερη, σωστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ελιά ξεκίνησε με 19 και τελείωσε με 21. Αυτό δεν δείχνει πτωτική τάση. Αυτό δείχνει ένα Σταθερο κοινό σε όλη την διάρκεια της εκπομπής. Η φάρμα έμεινε γύρω στο 15 και όταν πια πλησίαζαν μεσάνυχτα και ο κόσμος είχε την επιλογή ανάμεσα σε αυτό και τηλεπωλησεις έριξε μια μάτια να δει και τι παιζει ο ant1. Κανένας που έβλεπε ελια δεν γύρισε ξαφνικά το κανάλι να δει φάρμα. Όπως είπατε, πάνω είναι ο πίνακας. Ας είμαστε αντικειμενικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10:14 π.μ. μαλλον τα βλέπεις όπως σε συμφερει. όποιος δεν βλέπει καναλι και βλέπει προγραμμα καταλαβαινει τα νουμερα και πως κινηθηκαν. ολα τα άλλα ειναι απλα λογια για να μην δειξουμε οτι κάτι φαινεται να αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ καλα τα πηγη η Φαρμα με μεγάλο ανταγωνισμο κιολας σε ολα τα καναλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα νούμερα του dancing δεν τα σχολιάζει κάνεις; 6% ούτε η τελευταία σεζόν στον Αντ1 δεν έκανε. Τι περιμένουν για να αλλάξουν μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο στη Γη της Ελιάς που καταφέρνει να κρατάει σταθερά υψηλά ποσοστά ανεξαρτήτως ανταγωνισμού. Αυτό δείχνει ότι έχει πιστό κοινό και δεν κάνει νούμερα μόνο όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν θα μιλησει κανεις για το Voice που περυσι εκανε 30αρια και φετος οριακα κανει διψηφιο;
    Μεγαλη αποτυχια
    Εκει στο σταρ δεν βλεπουν οτι το Dwts αντι να ανεβαινει κατεβαινει και μου θελουν και 2ο κυκλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Ανώνυμος 10:28 εχει ληφθει ηδη η αποφαση απο 20 Δεκεμβρη θα παιζει Παρασκευες απλα περιμενουν να τελειωσει το ερωτας με διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχει κουράσει πλέον το gntm
    Η φάρμα είναι ένα φρέσκο reality με πολύ δυνατό casting και ένα Τανιμανιδη στα καλύτερα του!
    Πολύ σωστή η στρατηγική του Αντ1 να προλάβει να βγάλει την φάρμα στον αέρα πριν το survivor ώστε να χτίσει κοινό.
    Όπως όλα δείχνουν η φάρμα θα κουβαλησει όλο το πρόγραμμα του Αντ1 φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ καλα κρτήθηκε η Φάρμα. Το VOICE εξαφανιστηκε , οπως και το DWTS. Τα κομαντα δεν υπάρχοιυν καν. Πολυ καλα για την Ελια. Απ οτι βλέπω Σασμο και Ελια θα κρατηθουν καλα και σημερα. Μαλλον το GNTM θα τα βρει σκουρα με Φάρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα κομαντα επεισοδιαρα ψες.Το καλύτερο της σειράς μέχρι τώρα.Σιγα μη δω Ψωμιάδη και κολλητούς Τανι εκ Θεσσαλονίκης να κάνουν τσουβαλοδρομιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ετσι κι αλλιως για κόψιμο πανε τα κομαντα. Τετοια χαζη σειρα ειχε χρόνια να δειξει η τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρώτον, τα Κομαντα είναι μίνι σειρά,άρα δεν παίζει κόψιμο με τίποτα και,δεύτερον, πως φαίνεται ο Έλληνας που δεν ξέρει να εκτιμήσει παραγωγές διεθνών προδιαγραφών. Τα Κομαντα είναι από τις καλύτερες σειρές που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση, ισάξια των σειρών του Νετφλιξ σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1:43 μ.μ.
    Ουτε αυτοι που παιζουν δεν τα λενε αυτά. Η σειρά αν άξιζε θα έξανε και νουμερα. Τα λέγαμε οτι μολις μπει ανταγωνισμος θα πέσει στα 10ρια.

    Το Dwts υπάρχει ακόμα. Ευχομαι το Mega να δει τα νουμερα του THE VOICE και να μην συνεχισει το XFACTOR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1.49 Έχετε πέσει στην παγίδα των αριθμών. Ξεκολλήστε επιτέλους με τη λογική αυτή. Η αξία ενός προγράμματος είναι πέρα από νούμερα. Αν ήταν έτσι όπως τα νομίζετε μερικοί, τότε θα είχε αξία και ο Σεφερλής, τα παλιά big brother, το σόου του Κοκλώνη θα άξιζε τα 15άρια που φέρνει πάνω κάτω και αξιόλογες σειρές της ΕΡΤ θα άξιζαν για χαμηλά μονοψήφια. Ε δεν είναι έτσι η πραγματικότητα, πώς να το κάνουμε. By the way τα Κομάντα είχαν εξαρχής προγραμματιστεί για 13 επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !