Απαντά πρώτη φορά για την αποχώρηση της από το The Voice

0

H Λάουρα Νάργες έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το The Voice,στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Παρασκευής.

«Στα επαγγελματικά μου γίνεται ένα σοβαρό βήμα μετά από τόσα χρόνια. Ήταν μια απόφαση με την οποία να πω την αλήθεια αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που είδα, κατάλαβα και ένιωσα είναι ότι τελικά βλέπουμε και θέλουμε διαφορετικά πράγματα. 100% νιώθω τελικά πως έχει κάνει το Voice τον κύκλο του.  Ενδεχομένως να μην έχω καταλήξει αν έπρεπε να είχε κλείσει ο κύκλος του The Voice και δυο χρόνια πριν όταν μου συνέβη αυτό που μου συνέβη, με τον τρόπο που μου συνέβη το οποίο ήταν κάτι απότομο και έντονο. Ίσως να έπρεπε να έχει κλείσει από τότε».

«Ζήτησα περισσότερα χρήματα φέτος, ναι και ένας λόγος που αποχώρησα ήταν το οικονομικό κομμάτι. Δεν συγκρίνεται το backstage του Voice με οποιοήποτε άλλο backstage που γνωρίζουμε. Είναι ένας υποστηρικτικός ρόλος, πάρα πολύ συγκεκριμένος και πάρα πολύ περιορισμένος. Δεν αποχώρησα όμως για να μπω κάπου αλλού. Το ρίσκαρα»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !