To «Χ Factor» ξεκίνησε την αναζήτηση....

2

To «Χ Factor», το μακροβιότερο μουσικό talent show με παγκόσμια απήχηση, έρχεται στο MEGA και αναζητά τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας.

Αν έχεις πάθος για τη μουσική και ονειρεύεσαι μια λαμπερή καριέρα, δήλωσε συμμετοχή τώρα στο www.megatv.com/xfactor ή στο 210 7546400 (με χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του τηλεπικοινωνιακού παρόχου). Το «X Factor» σε περιμένει στο MEGA για να κάνεις πραγματικότητα το όνειρό σου στον πιο επιδραστικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Τηλεοπτικό φαινόμενο με δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε 185 σημεία του πλανήτη, το «X Factor» έχει αναδείξει χιλιάδες νέα ταλέντα και έχει καθιερώσει καλλιτέχνες που έχουν πουλήσει πάνω από 500 εκατομμύρια δίσκους.

Η εντυπωσιακή σκηνή του «X Factor» φωτίζεται ξανά στο MEGA με μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, καταξιωμένους κριτές και συναρπαστικές guest εμφανίσεις, προσκαλώντας σόλο καλλιτέχνες και μπάντες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αλλάξουν τη ζωή τους.

Το «X Factor» γίνεται MEGA και χτυπά στην καρδιά της μουσικής. Γίνε το επόμενο αστέρι του δηλώνοντας συμμετοχή στο www.megatv.com/xfactor ή στο 210 7546400 (με χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του τηλεπικοινωνιακού παρόχου).

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !