Ο Πέτρος Ίμβριος στο "Survivor"; Τι απαντά ο ίδιος;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή "Καλυτερα δε Γίνεται" ήθελε τον Πέτρο Ίμβριο να βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του "Survivor". Τότε, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να επικοινωνήσει απευθείας με τον δημοφιλή τραγουδιστή ώστε να απαντήσει αυτοπροσώπως αναφορικά με τις πληροφορίες.

Ο Πέτρος Ίμβριος βγήκε στον αέρα της εκπομπής και επιβεβαίωσε πως έχει κάνει συζητήσεις με την παραγωγή αλλά ωστόσο δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία για την ώρα. Ο ίδιος δεν έκρυψε πως θα ήθελε να συμμετάσχει διακαώς στα αγωνίσματα του Άγιου Δομίνικου, ενώ μοιράστηκε τις πρώτες αντιδράσεις των παιδιών του στην ιδέα ότι ο πατέρας τους θα μπει στο reality επιβίωσης.

Αναλυτικότερα, ο Πέτρος Ίμβριος είπε: "Υπάρχει πρόταση την οποία έχω συζητήσει. Δεν την έχω αποδεχτεί ακόμη. Θέλω να το φιλτράρω. Να δω τα υπέρ και τα κατά. Η αλήθεια είναι πως θέλω να συμμετέχω σαν τρελός στα αγωνίσματα. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι πως δε ξέρω αν θα αντέξω την πείνα, τη μοναξιά… Είναι λίγο σκληρό παιχνίδι, σε εξωθεί στα άκρα σου. Προχθές βρέθηκα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πήρα κάποιες πληροφορίες.

Υπάρχει το δελεαστικό του Αγίου Δομινίκου και τον παιχνιδιών. Χρειάζεται αντοχή και κάποια επιδεξιότητα. Δε λέω πως θα τα καταφέρω καλύτερα από τους άλλους, αλλά θέλω να το δοκιμάσω. Το Survivor το παρακολουθούσα στην καραντίνα. Εκκρεμεί μια συζήτησης εις βάθος με τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Όταν είπα στις κόρες μου ότι μπορεί να πάω στο Survivor, η μικρή μου είπε: "δε μιλάς σοβαρά τώρα”. Έμεινα στον τόπο. Και η μεγάλη με "πλάκωσε”. Έπαθα σοκ. Συζητάμε τα πάντα με τις κόρες μου".

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !