Stan: «Είχα χάσει τον εαυτό μου σε μια περίοδο που δεν μπορούσα να τον μαζέψω»...

Άρης Κατσιφής
0


Ο Stan ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είχα χάσει τον εαυτό μου σε μια περίοδο που δεν μπορούσα να τον μαζέψω. Όλα αυτά ήταν μάθημα, πήρα το μάθημά μου και πλέον μπορώ να αντεπεξέλθω καλύτερα σε καταστάσεις.

Είχα ανθρώπους δίπλα μου που μου χτύπησαν καμπανάκια αλλά γενικότερα αν δεν φας χαστούκια στη ζωή δεν μπορείς να μάθεις εύκολα. Αν δεν το καταλάβεις μια φορά έχει και συνέχεια.

Μου αρέσει να ασχολούμαι με το σπίτι. Το καζανάκι όταν χαλάσει στο σπίτι βάζω χέρι. Αυτά τα χούγια ήταν του πατέρα μου, τον έβλεπα μεγαλώνοντας και έλεγα να του μοιάσω».

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι πληρώνει πολλά τιμήματα με το επάγγελμά του και επαίνεσε την κοπέλα του διότι «είναι σπάνιο ένας άνθρωπος να σου δίνει την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και να σε αγαπάει όσο ακριβώς είσαι, είμαι πολύ τυχερός».

Μάλιστα δεν ζηλεύει τη Μάρα Μεϊμαρίδη που είναι παρτερνέρ του στο J2US. «Είχα λίγο τρακ, ήμουν φοβισμένος την πρώτη φορά που συνάντησα μην πω κάτι που μπορεί να το παρεξηγήσει. Εύχομαι όταν φτάσω στην ηλικία της να έχω όλη αυτή την ενέργεια και τη λαχτάρα της για ζωή.

«Ενθουσιάστηκα όταν μου είπαν ότι θα είμαι με τη Μάρα. Μου αρέσει το οξύμωρο, το παράξενο» είπε.

«Η Μάρα ξέρει μουσική, γνωρίζει από νότες από στίχους. Ακόμα και το στυλιστικό το μελετάει μια βδομάδα νωρίτερα, το ψάχνει» είπε για την παρτενέρ του.

Για το περιβόητο μηδέν της Μαρίας Μπακοδήμου είπε:

«Αυτό που έκανε η Μάρα δεν άρεσε στη Μαρία και μας έβαλε μηδέ. Αν ήμουν εγώ κριτής θα έβαζα κάτι άλλο. Δεν ήμουν εγώ. Ένα παιχνίδι έχει τα πάνω του και τα κάτω του, αυτό είναι το ωραίο,  ανάβουν και τα αίματα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !