Νέα μουσική εκπομπή στο Open

Χρήστος Παναγούλης
0

Ανακατατάξεις στο πρόγραμμά του ετοιμάζει το Open. Το κανάλι προσθέτει συνεχώς καινούργιες εκπομπές ενώ σχεδιάζονται και νέα projects, προκειμένου να υπάρξει η πολυπόθητη άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο znews, ανάμεσα στα project που ετοιμάζονται είναι και μια μουσική εκπομπή με πολλούς καλεσμένους που θα συνομιλούν μεταξύ τους και θα μοιράζονται αναμνήσεις από συνεργασίες που έχουν κάνει. Πρόκειται για μια εκπομπή που θα παραπέμπει στο «Στην υγειά μας»  αλλά και στο «Καλλιτεχνικό καφενείο», την πάλαι ποτέ εκπομπή της δεκαετίας του 80 με τον Βασίλη Τσιβιλικα, τον Μιμή Πλέσσα και τον Κώστα Φερρη που βλέπαμε στην ΕΡΤ.

Όσο για την παρουσίαση, το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν του Γιώργου Θεοφάνους. Άλλωστε ο γνωστός συνθέτης έχει δοκιμαστεί και ως παρουσιαστής και έχει περάσει με επιτυχία τις «εξετάσεις». Ακόμη βέβαια δεν του έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση, οπότε μένει να δούμε αν και πως θα εξελιχθεί τελικά η συγκεκριμένη συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !