Γιάννης Λάτσιος: Γιατί καθυστερεί να υπογράψει στο Open;

Άρης Κατσιφής
0


Εκνευρισμός υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στο Open,για τα χαμηλά νούμερα που σημειώνουν οι ψυχαγωγικές κυρίως εκπομπές του καναλιού.

Οι ιθύνοντες του σταθμού φαίνεται πως περιμένουν τον Γιάννη Λάτσιο να τους "λύσει" τα χέρια, του οποίου όμως η επίσημη έλευση φαίνεται πως καθυστερεί.

Ο λόγος που αργεί να οριστικοποιηθεί αυτή η συνεργασία και να πέσουν οι τελικές υπογραφές, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Μπέζα, είναι πως ο ισχυρός άντρας  ξέρει καλά πως είναι δύσκολο αυτήν την περίοδο να αντιστρέψει το κλίμα και να κερδίσει στο παρά πέντε τη σεζόν, δεδομένου ότι ούτε στελέχη, ούτε παρουσιαστές υπάρχουν στην τηλεοπτική αγορά που θα μπορούσαν να «κλειστούν» άμεσα και να δώσουν μια πνοή στο δεύτερο μισό της σεζόν, στο πρόγραμμα του καναλιού που μέρα με την μέρα βυθίζεται.

Οι συζητήσεις του Γιάννη Λάτσιου για να αναλάβει τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ συνεχίζονται, ωστόσο ακόμη δεν έχουν μπει οι τελικές υπογραφές και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις, οι οποίες αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !