Οι πρωτιές του MEGA...

3

Μετά τη δυνατή εκκίνηση τον Σεπτέμβριο, το MEGA σημείωσε πρωτιές και τον Οκτώβριο αποδεικνύοντας ότι το πρόγραμμά του έχει καθιερωθεί ως αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

Την πρώτη θέση και τον μήνα Οκτώβριο κέρδισε η ενημερωτική εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη στη ζώνη μετάδοσής της και συγκριτικά με τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των άλλων καναλιών. Με ποσοστό 17,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στη ζώνη 05:00-07:45 με την κάλυψη να ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο τηλεθεατές (587.054).

«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!»

Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε ο μήνας Οκτώβριος για το «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!». Η πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα σημείωσε ποσοστό 16,3% και επικράτησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρή ήταν η επικράτηση του «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» και στο γυναικείο κοινό, ηλικίας 25-44, με ποσοστό 22,4%.

«ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

Με πρωτιά έκλεισε ο Οκτώβριος για το μεσημβρινό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στο δυναμικό κοινό 18-54. Με ποσοστό 16,6% οι ειδήσεις του MEGA ξεχώρισαν στις προτιμήσεις των τηλεθεατών απέναντι στα δελτία που μεταδίδονται την ίδια ώρα ενώ τα υψηλότερα του ποσοστά 17,8% και 17,6% τα κατέγραψε σε επιμέρους γυναικεία κοινά. Από Δευτέρα έως Παρασκευή με παρουσιάστρια την Δώρα Αναγνωστοπούλου και Σαββατοκύριακο με τη Μαριλένα Γεραντώνη το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας δίνει το στίγμα της επικαιρότητας καταγράφοντας ψύχραιμα όλα τα σημαντικά γεγονότα.

«LIVE NEWS»

Απόλυτη πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής του κατέγραψε για τον μήνα Οκτώβριο το «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Με ποσοστό  15,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, το «LIVE NEWS» κυριάρχησε έναντι του ανταγωνισμού. Την απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA παρακολούθησαν 477.910 τηλεθεατές με την κάλυψη φτάνει στους 1.440.561 τηλεθεατές.

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

Γι' ακόμα ένα μήνα «Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» μονοπώλησε το ενδιαφέρον περισσότερων του ενός εκατομμυρίου τηλεθεατών. Η μεγάλη παραγωγή του MEGA έμεινε σταθερά ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας ποσοστό  19,4% στο δυναμικό κοινό 18-54. Εντυπωσιακή ήταν και τον Οκτώβριο η κάλυψη που ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

«ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ»

Η απολαυστική κωμωδία της χρονιάς «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ΄ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ» που έκανε πρεμιέρα στο MEGA τον Οκτώβριο κατάφερε από το πρώτο επεισόδιο να κερδίσει κατά κράτος τον ανταγωνισμό στη ζώνη μετάδοσής της. Ο μήνας κλείνει με κυριαρχία στον πίνακα τηλεθέασης με ποσοστό 30% στο δυναμικό κοινό 18-54. Περίπου 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν τις απίθανες περιπέτειες των αξιαγάπητων Συμπέθερων με την κάλυψη να φτάνει τους 2.475.087 τηλεθεατές.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. λογικο να αναφερετε σε αυτα τα προγραμματα αφου αυτα τον εβγαλαν ασπροπροσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι βέβαια δεν τα λες και λίγα άλλοι προσπαθούν να πάρουν πρωτιά με 1-2 προγράμματα ονόματα δεν λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το LIVE NEWS απο πότε ειναι πρωτο στο δυναμικό; Μας δουλευουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !