Ποιος γνωστός τραγουδιστής έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA»;

Χρήστος Παναγούλης
0


Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Γιώργο Γιαννιά για ένα αξέχαστο μουσικό πάρτι. Ο τραγουδιστής με την ερωτική φωνή έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του MEGA μια βραδιά με παλαιότερες και καινούργιες επιτυχίες.  Μαζί με τον καλό του φίλο, Γιώργο Παπαδόπουλο, «βάζουν φωτιά» στη σκηνή και στην οθόνη με τραγούδια που μας ξεσηκώνουν από τις πρώτες νότες τους.


Ο Γιώργος Γιαννιάς δίνει το σύνθημα τραγουδώντας «Γι’ αυτό σ’ αγαπώ», «Για τα φιλιά σου», «Ετοιμάσου», «Κούκλα σε βιτρίνα» και «Πάνω στα σύρματα», και υποδέχεται αγαπημένους του καλλιτέχνες με τους οποίους αισθάνεται συγγένεια.

Μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο ενώνουν τις φωνές τους για να ερμηνεύσουν πολλά αγαπημένα τραγούδια αλλά και σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το ολοκαίνουργιο ντουέτο τους με τίτλο «Βάλε φωτιά», σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου.


Στη σκηνή ανεβαίνουν η Γιάννα Τερζή, που τραγουδάει με τον Γιώργο Γιαννιά το «Τατουάζ», και η Χριστίνα Σάλτη με το καινούργιο της τραγούδι «Σ’ αγαπώ». Special guest είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης, που μαζί με τον οικοδεσπότη της βραδιάς τραγουδάνε το «Πετραδάκι-πετραδάκι» και νοσταλγούν στιγμές με τον αξέχαστο Μιχάλη Μενιδιάτη.

Μια μουσική βραδιά αστείρευτου κεφιού, φτιαγμένη από φίλους για…φίλους, έρχεται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !