Αυτοί συζητούν για το «The Masked Singer» - Η αλήθεια για την Έλενα Παπαρίζου

Χρήστος Παναγούλης
1


Η Έλενα Παπαρίζου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την παρουσία της στο «Voice» για το χιούμορ και τον αυθορμητισμό της. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που οι ιθύνοντες του σταθμού θέλουν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, αξιοποιώντας την τραγουδίστρια και σε δεύτερο project. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το όνομα της Έλενας Παπαρίζου έχει πέσει στο τραπέζι για μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής στο show μεταμφιέσεων «The Masked Singer». 

Πληροφορίες βέβαια του tvnea.com αναφέρουν ότι για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την τραγουδίστρια. Οι υπεύθυνοι του show έχουν βολιδοσκοπήσει την Τάμτα, την οποία θέλουν διακαώς για την κριτική επιτροπή του «The Masked Singer», ενώ πρόταση έχουν δεχτεί τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και ο Νίκος Μουτσινάς (παρά την διάψευση μέσα από την εκπομπή του). Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Σάκη Ρουβά στον ρόλο του παρουσιαστή, η αλήθεια είναι ότι ο τραγουδιστής δέχεται έντονες πιέσεις ωστόσο ακόμη δεν έχει δώσει θετική απάντηση. Σε περίπτωση που η απάντηση του είναι αρνητική, τότε δεν αποκλείεται να δούμε και τον Γιώργο Τσαλίκη σε αυτόν τον ρόλο, αφού οι ιθύνοντες θέλουν να βρουν κοινό έδαφος με τον τραγουδιστή και να του κάνουν μία αντιπρόταση, μετά την πρόσφατη κόντρα με αφορμή το «Big brother»

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί είχατε γράψει πριν λίγο καιρό ότι δε θα βγει ούτε στο β μισό; Τι άλλαξε στην πορεία; Ήταν αλλά τα δεδομένα πριν; Ισχύει ότι την παραγωγή ανέλαβε η Acun Medya και ότι θα γυριστεί στην Κωνσταντινούπολη για λόγους εχεμύθειας; Αν ισχύουν τα παραπάνω, πως θα είναι κριτής ο Νίκος Μουτσινάς που έχει καθημερινή ζωντανή εκπομπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !