Με διπλό ρόλο η Δούκισσα Νομικού στο MadWalk 2021

0

Με ανυπομονησία αναμένεται το ΜadWalk 2021 την επόμενη Τρίτη με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού. Πολλά είναι τα ονόματα που θα δούμε να εμφανίζονται on stage με τους Έλληνες σχεδιαστές αλλά και διάσημα brands να δείχνουν να νέα δείγματα της δουλειάς τους.

Τις κολεξιόν τους όπως κάθε χρονιά θα ντύνουν μουσικά αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώ τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα θα αναδεικνύουν τις δημιουργίες στο catwalk. Για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας η ελληνική μόδα θα δώσει ξανά το παρών μέσα από μια διοργάνωση που έτσι κι αλλιώς ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του κοινού.

Το MadWalk by Serkova Crystal Pure θα είναι για μια ακόμη φορά η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής ενώ θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό οικοδέσποινα της λαμπερής βραδιάς θα είναι η Δούκισσα Νομικού που θα δώσει μαζί με το κέφι και την απαράμιλλη ομορφιά της μία νότα τύπου Hollywood στο γεγονός. Η σύζυγος του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα μας χαρίσει πολλές grande εμφανίσεις με την υπογραφή Ελλήνων σχεδιαστών φυσικά.



Okmagazine.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !