MadWalk 2021: Πραγματοποιείται με κοινό και στηρίζει το σπουδαίο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

0

To MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, έρχεται για 11η συνεχόμενη χρονιά να ενώσει τη μόδα με τη μουσική, στο TAE KWON DO.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, θα πραγματοποιηθεί ξανά με κοινό, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και «φωτίζοντας» το σπουδαίο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Στηρίζουμε και εμείς την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και γινόμαστε μέρος της μεγάλης αλυσίδας αγάπης που μετρά ήδη περισσότερους από 120.000 εθελοντές δότες μυελού των οστών!

To MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project με παρουσιάστρια τη μοναδική Δούκισσα Νομικού επιφυλάσσει ξεχωριστά κι εντυπωσιακά catwalks & performances από δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands!

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!

Φώτα, χρώματα, μελωδία στο στυλ και χαμόγελα – ξανά – στο μοναδικό Fashion Music Project της Ελλάδας: Η μουσική στιγμή της μόδας και πάλι μαζί μας!

Παρέα, φυσικά, με το μεγάλο χορηγό της βραδιάς, την Serkova Crystal Pure.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !