Παναγιώτης Χατζηδάκης για το "Love it": «Έγιναν πράγματα που δεν με αντιπροσώπευαν»

0

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μιλησε πρώτη φορά για την  απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και

"Αισθάνθηκα πέρυσι ότι "τάραξα” λίγο την εικόνα μου, έγιναν πράγματα που δεν με αντιπροσώπευαν. Είχα επιλέξει να τα κάνω και το δίκιο και το σωστό ήταν να συνεχίζω να τα υποστηρίζω, ως επαγγελματίας. Αν στη μέση της χρονιάς τα πέταγα από πάνω μου, θα ακύρωνα τον εαυτό μου. Σεβόμενος την επιλογή μου το πήγα μέχρι το τέλος. Δεν ήταν αυτό που ήθελα. Κανένας δεν ξέρει ότι ήταν κι άλλα πράγματα που δεν έγιναν. Πέρυσι δεν περνούσα τόσο καλά όσο θα ήθελα" είπε  χαρακτηριστικά  στην Νανση Παραδεισανού και στο «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».


"Δεν είναι θέμα της Ιωάννας. Ο κεντρικός παρουσιαστής έχει ένα μερίδιο ευθύνης παραπάνω από τους υπόλοιπους. Όπως παίρνει το θετικό, αντίστοιχα παίρνει και το αρνητικό. Κανένας πρώτος δεν είναι πρώτος αν δεν έχει δίπλα του καλούς συνεργάτες, όχι από κάτω του, δίπλα του. Όταν το καταλάβουν αυτό οι άνθρωποι, θα καταλάβουν πώς πρέπει να στήνουν τις ομάδες και πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που είναι δίπλα τους".


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !