Ποιό το μέλλον του "Love it"

0


Τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό βάζει ο ΣΚΑΙ για την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή "Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου. Σύμφωνα με τη Real Life ο ΣΚΑΙ έχει αποφασίσει το μέλλον της εκπομπής βάζοντας φρένο στα όποια σενάρια ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για επικείμενες αλλαγές και διακοπές εν μέσω της τηλεοπτικής χρονιάς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, πρόθεση του σταθμού είναι η εκπομπή να συνεχίσει κανονικά παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και βάζει τέλος στις φήμες για την αντικατάσταση από κάποια άλλη εκπομπή για την καθημερινή ζώνη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υψηλόβαθμη πηγή του ΣΚΑΙ διαψεύδει κατηγορηματικά όλα αυτά τα σενάρια, κάνοντας λόγο για μυθεύματα και υποστηρίζει πως δεν έχει δοθεί κανένα deadline και η εκπομπή "Love it” θα κλείσει κανονικά τη χρονιά και θα ολοκληρώσει μέχρι τέλους την τηλεοπτική χρονιά.

Επίσης, λόγω της γενικευμένης δυσκολίας των προγραμμάτων του σταθμού, ο ΣΚΑΙ προχώρησε σε άρση του εμπάργκο για την προβολή προγραμμάτων άλλων καναλιών, δίνοντας μεγαλύτερο εύρος στην επιλογή θεματολογίας του "Love it”.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !