H απάντηση της Δανάης Μπάρκα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Ξιαρχό

1

Η Δανάη Μπάρκα, αφού ενημερώθηκε για τα λεγόμενα του Τάσου Ξιαρχό, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, αποφεύγοντας, ωστόσο, να απαντήσει στον χορογράφο.

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο…πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Σήμερα από την εκπομπή της ευχαρίστησε και πάλι τον κόσμο κάνοντας μια μεγάλη τοποθέτηση, λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Ευχαριστώ για την αγάπη σας, είναι ο μόνος τρόπος για να εξαλειφθεί η κακία και η μιζέρια. Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή καλημέρα σε όλους όσους έχουν κλάψει επειδή τους κορόιδεψαν, σε όποιον ομοφυλόφιλο έχει νιώσει περιθωριοποιημένος, σε όποιον χοντρό άνθρωπο έχει νιώσει ανασφαλής, σε όποιον αδύνατο άνθρωπο που έχει νιώσει ότι έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια, σε όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας...

Ακόμα θέλω να στείλω την καλημέρα μου σε αυτόν τον άνθρωπο που δεν έχει πάρει αγάπη, που μπορεί να έχει γίνει ρατσιστής επειδή δεν του αρέσει κάτι που τυχαία δεν είναι ο ίδιος, σε κάθε άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχεριστεί τις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις, οπότε άθελά του προκαλεί πόνο και στεναχώρια σε κάποιους άλλους, σε αυτούς αξίζει μια παραπάνω καλημέρα γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς που πήραμε αγάπη και έχουμε να δώσουμε. Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν ούτε αρνητικά ούτε καυστικά σχόλια, ούτε κριτική ούτε μίσος. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χρήζουν αγάπης..."

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σωστα τα ειπε. Ποσο σημαντικη ειναι η αγαπη και ποσο κριμα να την στερουνται οι ανθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !