Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Αν ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM, δεν θα πήγαινε στον Alpha»

1

 


Για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφερθηκε  ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή Τι Λες Τώρα!.

«Θα πω αυτά που έχω ακούσει. Αποχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το GNTM, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν και μετά έκανε την εκπομπή της στον Alpha. Τότε έγραφαν ότι υπήρχε μία συνεργασία με έναν χορηγό που είχε πάρα πολλά χρόνια η κ. Καγιά κι αυτός ο χορηγός στο τέλος του GNTM άλλαξε χέρια και πήγε στα χέρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Αυτή ήταν η αιτία οι σχέσεις να δυναμιτιστούν μεταξύ τους και να υπάρξει διένεξη, όπως γράφτηκε.

Το Star με τον Alpha ανήκουν στην ίδια στέγη και το πρώτο επέλεξε να μην έχει στο GNTM την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Για να πάει στον Alpha σημαίνει πως είχε καλές σχέσεις με τα δύο κανάλια… Εγώ είχα μάθει ότι η διεύθυνση του Αlpha, όταν έμαθε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι χωρίς τηλεοπτική στέγη, έτριψε τα χέρια της κι είπε τι ωραία μια παρουσιάστρια που την μπραντάραμε δύο χρόνια στο GNTM και πλέον είναι γνωστή, θα την πάρω να μου κάνει το μεσημεριανό. Ήταν γνωστό ότι η Ηλιάνα είχε φύγει από το Star από το καλοκαίρι. Η Ηλιάνα έφυγε από το GNTM και πήγε στον Alpha. Αν το GNTM την ήθελε, δεν θα πήγαινε στον Alpha, είναι ξεκάθαρο.»

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ετριβε ο αλφα τα χερια του για την Παπαγεωργιου που κανει μονο..μονοψηφια.Καθε φορα που πατωνει η Παπαγεωργιου και εχει ξεχαστει βρισκει ευκαιρια να διαφημιστει κραζοντας την Καγια.... Η μαματζερ λαθος συμβουλες δινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !