GNTM 4 spoiler: Κι άλλη επιστροφή στο ριάλιτι μοντέλων!

0


Είναι αντικειμενικά ένας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το έπαθλο! Είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού GNTM που είχε πάντα τις καλύτερες φωτογραφίσεις και έχει ακούσει διθυραμβικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν η τυχερή του, αφού στη δοκιμασία με τις αγροτικές δουλειές που ήταν εμπνευσμένη από την ζωή των Άμις δεν τα κατάφερε! Ο λόγος για τον Ντίνο που μόλις χτες είδε την πόρτα της εξόδου από το διαγωνισμό μόδας του Star.

Η αντίδρασή του μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Τον είδαμε να κλαίει και να λέει ότι ήταν ένα από τα καλύτερα μοντέλα του παιχνιδιού και ότι θα του άξιζε να πάρει μία καλή θέση.

Ωστόσο, όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου, ο Ντίνος δεν έχει λόγο να κλαίει, αφού είναι ένας από τους παίκτες που θα έχει δεύτερη ευκαιρία, όπως και ο Θάνος που σας είχαμε γράψει πριν από μερικές ημέρες.

Πολύ σύντομα λοιπόν, αν επαληθευτούν τα spoiler, θα τον δούμε να επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος και σίγουρα αν προσέξει μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά.


Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχουμε δει στο GNTM να κερδίζουν μοντέλα που είχαν και αξιοποίησαν σωστά τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε, με κορυφαίο παράδειγμα τον περσινό νικητή του GNTM, Ηρακλή Τσουζίνοφ.



Πηγή: Znews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !