Βασίλης Μίχας για "Eρωτας με διαφορά" : «Το φινάλε δεν είναι αυτό που θα ήθελα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Ο Βασίλης Μίχας, ακόμη μία σεζόν, πρωταγωνιστεί στην αισθηματική κομεντί του STAR «Ερωτας με διαφορά», όπου υποδύεται τον Κωστή.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πώς εξελίσσεται η σχέση του ήρωα με τη Ζέτα αλλά και αν το φινάλε που θα έχει η σειρά είναι αυτό που εκείνος θα ήθελε.

Για δεύτερη σεζόν βρίσκεσαι στην αισθηματική κομεντί του STAR «Έρωτας με διαφορά». Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα με αυτή την ομάδα. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Παρόλο που υπήρχε ένα πιεστικό πρόγραμμα -και λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου που κρατάω- είχαμε θετική ενέργεια. Πιστεύω, βλέποντας τη σειρά, ότι όλο αυτό βγαίνει στον κόσμο που την παρακολουθεί. Εμείς έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα, από το καλοκαίρι, οπότε μου έχει αφήσει μία ωραία ανάμνηση.

Βέβαια, εσύ ήσουν και λίγο προετοιμασμένος για το πιεστικό πρόγραμμα και το βάρος του πρωταγωνιστικού ρόλου, καθώς η προηγούμενη δουλειά σου ήταν καθημερινή σειρά.

Ακριβώς, και ήταν εξίσου απαιτητική. Όσοι γνωρίζουν τον ρυθμό που έχει η τηλεόραση ξέρουν καλά ότι γίνονται κάποιες εκπτώσεις, προκειμένου να βγει το επεισόδιο, και ας μην είναι τόσο καλό ποιοτικά. Κάτι που δεν συνέβη σε εμάς. Οι εκπτώσεις ήταν οι λιγότερο δυνατές, απ’ όλες τις πλευρές, γιατί θέλαμε να κάνουμε μία ωραία και προσεγμένη δουλειά.

Για ποιον λόγο θεωρείς ότι η σειρά έχει αγαπηθεί από το κοινό;

Για την απλότητα, την αισιοδοξία και το χιούμορ με το οποίο παρουσιάζει διάφορα θέματα που μπορεί να είναι λίγο περίπλοκα. Όπως, για παράδειγμα, ο έρωτας δύο ανθρώπων με μία διαφορά ηλικίας. Επιπλέον, η σειρά απευθύνεται σε μεγάλη γκάμα ανθρώπων. Μπορούν να τη δουν από παιδιά μέχρι μεγαλύτεροι. Πιστεύω ότι, αν η σειρά προβληθεί ξανά στο μέλλον, ο κόσμος θα τη δει με άλλο μάτι.

Καλώς ολοκληρώνεται η σειρά στον δεύτερο κύκλο ή είχε κι άλλα πράγματα να δώσει;

Κατά τη γνώμη μου, καλώς ολοκληρώνεται στον δεύτερο κύκλο, αν και δεν ξέρω πώς μπορούσε να συνεχιστεί. Κάποιες φορές, όταν πιέζεις τα πράγματα στην τηλεόραση, μπορεί να μη βγει σε καλό.

Το φινάλε είναι αυτό που θα ήθελες;

Η αλήθεια είναι ότι το φινάλε δεν είναι αυτό που θα ήθελα, διότι δεν είναι τόσο ξεκάθαρο. Δεν θα σου πω κάτι άλλο γι’ αυτό...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !