Βίκυ Καγιά: «Στο DWTS μου επιτρέπουν να είμαι ο εαυτός μου, δεν με πιέζουν»

Άρης Κατσιφής
0

 


Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star! για τα παιδιά της και το DWTS.

Λίγο πριν αρχίσει τις πρόβες της για τον χορό της με την Στεφανία και το Γιώργο Καράβα δήλωσε: «Πού με βρίσκει πάλι ο χορός εμένα πες; Χορεύω πάντα και παντού!».

Η ζωή της εκτός DWTS είναι λίγο περιπετειώδης καθώς όπως λέει και τα δύο της παιδάκια πάνε παιδικό σταθμό και κολλάνε συνέχεια ιώσεις, οπότε τον τελευταίο καιρό ξαγρυπνά δίπλα τους μέχρι να γίνουν καλά.

«Το πρόγραμμα μου φέτος είναι τελείως διαφορετικό και έχω χρόνο για τα παιδιά μου και τον εαυτό μου. Κάνω γιόγκα, κάνω πιλάτες και μαγειρεύω. Έχω πολύ καλό μεταβολισμό και τρώω λίγο από τα πάντα και δεν παχαίνω», είπε και συνέχισε μιλώντας για το διαφορετικό κόνσεπτ που παρουσιάζει φέτος.

«Έρχεται σύντομα ο καιρός που θα χορέψω και εγώ στο DWTS. Ξεκινάμε πρόβες για τον χορό μου. Θα με προβάρει ο Τζέισον Ροδίτης. Αγαπώ πολύ το live και έχω κάνει και ειδικά μαθήματα για αυτό στην Αμερική. Το DWTS είναι ένα οικογενειακό πρόγραμμα με θετικό πρόσχημα και νιώθω πολύ τυχερή που το κάνω. Είμαι ήρεμη, μου επιτρέπουν να είμαι ο εαυτός μου, δεν με πιέζουν».

Για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε: «Είναι άδικη η σύγκρισή μου με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Δεν το λέω κακά αυτό. Η Ισμήνη κάνει κάτι άλλο, μένει στο LA, κάνει τα πράγματα που θέλει να κάνει, έκανε μια νέα δοκιμή, αυτά που λέει είναι πάρα πολύ σωστά, ξέρει τη δουλειά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !