Η celebrity «βοήθεια» που θα έχουν οι κριτές του The Voice στα Battles

1

Για πρώτη φορά, από τότε που βγήκε στον αέρα το παιχνίδι, θα δούμε τους τέσσερις coaches να έχουν στο πλευρό τους βοηθούς, όχι μόνο στη διαδικασία των Knockouts αλλά και των Battles.

Μέχρι τώρα, ο κάθε κριτής είχε το δικαίωμα να συμβουλευτεί έναν συνάδελφό του στα Κnockouts, όπου θα έπρεπε να επιλέξει ποιος τραγουδιστής από την ομάδα του θα συνέχιζε στην επόμενη φάση.

Φέτος, το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και ο Σάκης Ρουβάς. η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης θα έχουν έναν celebrity coach μαζί τους και στη διαδικασία των Battles.

Ακόμα και τα ονόματα αυτών των celebrities είναι έκπληξη, γιατί τη μία την είχαμε δει πριν από μερικές εβδομάδες στο GNTM και την άλλη την παρακολουθούσαμε μέχρι και πριν από 3 εβδομάδες στο Just the 2 of us.

Ο λόγος αρχικά για την Ελένη Φουρέιρα που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η βοηθός του Κωνσταντίνου Αργυρού. Η επόμενη είναι η Μαντώ που μέχρι πρότινος διαγωνιζόταν με τον Κώστα Φραγκολιά στο Just. Η Μαντώ έχει αναλάβει να βοηθήσει την Έλενα Παπαρίζου.


Τα ονόματα των άλλων δύο καλλιτεχνών που θα είναι στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και του Πάνου Μουζουράκη ακόμα αναζητούνται. Ωστόσο, η επιλογή θα πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς τα πρώτα battles είναι την επόμενη Κυριακή.



Znews

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ίδιο δεν είχε γίνει όταν το voice ήταν στο Αντ1 ή κάνω λάθος; Δεν είναι πρωτοτυπία αυτό είναι αντιγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !