Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζήτησα βοήθεια να σταματήσω το αλκοόλ, ξυπνούσα και έπινα βότκα αντί για καφέ»

0



Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μιλησε για την μάχη που έδωσε με το αλκοόλ

«Τον τελευταίο έναν χρόνο δεν έκανα καθόλου καλή διατροφή. Δεν γυμναζόμουν, έπινα πάρα πολύ αλκοόλ και στο παρελθόν είχα φτάσει σε σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να το σταματήσω. Έπινα πάρα πολύ σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου. Δεν ήμουν η Δήμητρα αλλά ήμουν κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Δηλαδή έκανα πράγματα τα οποία και δεν τα θυμόμουν κιόλας. Έκανα μια ξέφρενη ζωή, χωρίς να με νοιάζει τίποτα και να μην υπολογίζω τίποτα».

«Μέχρι πριν από ενάμιση, δυο χρόνια έβλεπα την ψυχοθεραπεύτρια μου. Η αλήθεια είναι ότι σταμάτησα αλλά νιώθω ότι ίσως πρέπει να συνεχίσω γιατί, όπως όλοι μας, νιώθω ότι χρειαζόμαστε δουλειά με τον εαυτό μας. Ειδικά τις μέρες που διανύουμε και συμβαίνουν μόνιμα άσχημα πράγματα γύρω μας».

«Ξεκίνησε στις επιδείξεις μόδας με το να «πιούμε ένα ποτό», «να χαλαρώσουμε», «να βγούμε πιο χαλαρές και να αφεθεί λίγο το βλέμμα». Κάτι που βέβαια ήταν στο μυαλό το δικό μου και σε δυο, τρία άλλα κορίτσια που έτυχε στο ξεκίνημα μου να κάνω παρέα με κάποια άτομα. Το ένα ποτάκι φυσικά φέρνει και το άλλο. Άμα είχα φωτογράφιση το πρωί έχει τύχει να σηκωθώ και να πιω το πρωί. Σου φαίνεται απίστευτο, Κατερίνα, όμως στη Μύκονο κοιμόμασταν στις έξι το πρωί, σηκωνόμασταν στις 12 και αντί αν πιούμε καφέ πίναμε βότκα. Και κατευθείαν στο beach bar θεωρώντας ότι είναι διασκέδαση» συμπλήρωσε το μελαχρινό μοντέλο στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Το αλκοόλ είναι καταστροφικό. Σου καίει τα πάντα… Σου καίει εγκεφαλικά κύτταρα, σου καίει τα μέσα σου, σου καταστρέφει τη ζωή και σε κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Δυο φορές που έχει τύχει να έχω παραφερθεί, μπορεί να είναι και παραπάνω, είναι γιατί ήμουν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήμουν εγώ» συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !