Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο «Κομάντα και Δράκοι»

Χρήστος Παναγούλης
8


Επεισόδιο 7ο – Τίτλος: Λαβύρινθος

Ο Γιώργος παραμένει εγκλωβισμένος στην αστρική του προβολή. Ονειρεύεται τη μητέρα του, η οποία του δίνει κουράγιο. Ο Βασίλης, περιμένοντας τον Γιώργο να συνέλθει από το υπνωτικό χάπι, έρχεται πιο κοντά με την Ίριδα, η οποία προσπαθεί να του εξηγήσει και να τον βοηθήσει να αποδεχτεί το χάρισμα του γιου του.  

Ο Δρακο-Μιχάλης αλλάζει στάση απέναντι στον Ντόντο, χωρίζοντας τον από τη Βενετία ως τιμωρία για το black out.  Η Λουλού με τον Σήφη κρύβονται στην καρότσα του Στρατή για να αποφύγουν την κατσάδα από τους γονείς τους επειδή έδωσαν υπνωτικό χάπι στον Γιώργο. Καταλήγουν στη στάνη όπου οι Δράκοι έχουν μεταφέρει και κρατούν φυλακισμένο τον Ντόντο.  

Ο Μπάμπα Μπομπ προσπαθεί να τα βρει με τον Παπακατζή, για να δώσει τέλος στην έχθρα τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.  Απαρηγόρητη που της πήραν τον Ντόντο, η Βενετία επαναστατεί, βοηθώντας την Καλογρίδη σε μια απόπειρα απόδρασης που όμως αποτυγχάνει.

Ο επιθεωρητής Αναστασάκης βρίσκει στοιχεία που τον οδηγούν πολύ κοντά στους Δράκους. Εγκλωβισμένος ακόμα μέσα στην ονειρική του κατακόμβη, ο Γιώργος έρχεται αντιμέτωπος με το αόρατο τέρας και πετυχαίνει την πρώτη του νίκη απέναντι στο φόβο.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ίσως η χειρότερη σειρά φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους μια διαφορετική σειρά με φαντασία. Χωρίς τρίγωνα, κερατώματα, βεντέτες, κλπ. Από τα καλύτερα φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11.23 Βεντέτα υπάρχει, απλώς δεν περιστρέφεται συνέχεια γύρω από αυτό. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω. Είναι κάτι διαφορετικό, καμία σχέση με τα τετριμμένα που βλέπουμε συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαζομάρα είναι. Πώς έδωσε έγκριση το mega γι αυτή ακόμα απορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανταστικό το χτεσινό επεισόδιο στα Κομάντα. Όσο προχωράει τόσο πιο ενδιαφέρον γίνεται. Μπράβο στο mega που τόλμησε με αυτή τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:40 π.μ.
    Γι αυτό πάτωσε σε νουμερα . Η σειρά ειναι οτι να ναι. Σορρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι από αυτούς που μπερδεύουν τα νούμερα με την αξία ενός προγράμματος. Οπως όσοι κάνουν υψηλά ποσοστά δεν μπορείς να πεις ότι τα αξίζουν όλοι, έτσι και πολλοί άλλοι μπορει να αξίζουν, αλλά δεν χτυπούν μεγάλα νούμερα. Ε και λοιπόν; Να κοπεί από το κανάλι δεν πρόκειται. 12 επεισόδια είναι μόνο και θα τα δούμε όλα. Σόρρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !