Τέλος η εκπομπή της Τζωρτζέλας...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Η έλευση της νέας Διευθύντριας Προγράμματος στο Open, Χρύσας Μασούρου, φαίνεται πως φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Znews από χθες στο κανάλι υπάρχει ένα βαρύ κλίμα. Οι επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης των ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού κινούνται σχεδόν όλες σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Από τη Δευτέρα το ένα ραντεβού διαδέχεται το άλλο, με τις παρουσιάστριες να κάθονται στο γραφείο της για να τους δώσει διορθωτικές κατευθύνσεις για τις εκπομπές τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έκανε το πρώτο ραντεβού με την νέα Διευθύντρια Προγράμματος, οπότε και της ανακοινώθηκε πως η εκπομπή της, «Μίλησέ μου», πρέπει να σταματήσει.

Ο λόγος δεν είναι τα νούμερα αφού η εκπομπή αρκετές μέρες φέρνει καλύτερα ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης από άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού, που φαίνεται πως συνεχίζουν κανονικά μέχρι τουλάχιστον νεοτέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ειπώθηκε πως η θεματολογία της εκπομπής δεν είναι της αισθητικής της νέας Διευθύντριας Προγράμματος του σταθμού για αυτό και την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου θα ρίξει αυλαία.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ανήκει στο δυναμικό του Όpen από την πρώτη μέρα δημιουργίας του σταθμού και περιμένει την αντιπρόταση που θα της γίνει από το κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδέα για την εκπομπή της Τζωρτζέλας ήταν της Προέδρου του Δ.Σ του σταθμού, Λουντμίλα Μποροντίνα, που το ρεπορτάζ θέλει να αντικαθίσταται από τον Γιάννη Λάτσιο.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να πάρει η Τζωρτζέλα το ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ και να πάει στην ΕΡΤ1 στο slot 16:00-18:00. Έτσι κι αλλιώς πάντα έπαιρνε "κεφάλι" από το STUDIO 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !