Η Παναγιώτα Βιτετζάκη μιλάει για τον ρόλο της στον «Ήλιο»

0



Η ηθοποιος Παναγιώτα Βιτετζάκη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών,στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Ηλιος» με τον ρόλο της Δάφνης . Η ηθοποιος μιλησε στον Τηλεθεατή για τις εξελίξεις της σειράς.

O ρόλος της Δάφνης ήταν για 15-20 επεισόδια, τι συνέβη και μεγάλωσε;

«Από γραφής ο ρόλος είναι πάρα πολύ καλός, δωράκι για τον ηθο­ποιό. Πολύ συμπυκνωμένος. Μέσα σε λίγα επεισόδια ήταν το καρδιογράφημα μιας πορείας. Είδαμε τη δυναμική γυναίκα, την ερωτική γυναίκα, είδαμε την παρανοϊκή, την κακούργα. Πραγματικά πέρασε από χίλια κύματα ο ρόλος της. Κι όταν ο Χρήστος μπήκε στη διαδικασία να την παραδώσει στην αστυνομία, είδαμε την απόλυτη κατάρρευση της, σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια κατά τη γνώμη μου».

Δύσκολος ρόλος;

«Ναι, και, απ' ό,τι φάνηκε, άρεσε στον κόσμο πολύ και έτσι βρεθήκαμε και στη δεύτερη σεζόν. Πέρυσι τελείωσε ο ρόλος και μετά από ένα μήνα με φώναξαν. Μπήκα στη φυλακή και ήμουν και έγκυος! Και ξεκίνησε το τι θα γίνει με το μωρό. Ηταν η γέφυρα για να περάσου με στην επόμενη χρονιά».

Φέτος, η ηρωίδα σας είναι τελείως διαφορετική...

«Αυτό που συμβαίνει φέτος στην ηρωίδα μου είναι ανθρώπινο. Όλοι έχουμε όλα τα στοιχεία μέσα μίας -και το καλό και το κακό. Φέτος, επιτέλους, βλέ­πουμε ότι δίνεται χώρος στη Δάφνη για να δείξει την πιο γλυ­κιά της πλευρά. Τη μητρική, που αυτό θα την κάνει να γίνει και καλύτερος άνθρωπος. Με περισ­σότερη κατανόηση που θα την κάνει να αγαπήσει κάποιον άλλον πάνω από τον εαυτό της».

Στα επεισόδια που θα δούμε, βλέπουμε ότι έχει συμμαχήσει με τον Χρήστο γιατί το παιδί τους κινδυνεύει. Οι δύο ήρωες επανασυνδέονται;

«Δεν θα το 'λεγα επανασύνδεση. Ο Χρήστος βλέπει την πραγ­ματική αγάπη, την άνευ όρων, της μάνας για το παιδί της, και εφόσον αγαπάει το παιδί του καταλαβαίνει ότι για το καλό του πρέπει να υπάρχει αυτός ο άνθρωπος δίπλα του. Δεν την έχει συγχωρέσει, απλά δεν μπορεί να μη δει ότι είναι έτοιμη να δώσει και τη ζωή της για το παιδί της».

Είναι η 2η ευκαιρία της;

«Είναι η ευκαιρία της για μία δεύτερη ζωή. Το αγαπάει ανι­διοτελώς και πραγματικά μεταμορφώνεται για το παιδί. Γι' αυτό δεν ήθελε να δει το παιδί όταν το γέννησε. Όταν το έφεραν οι νοσηλευτές και από τη στιγμή που το κράτησε στην αγκαλιά της, δεν μπορούσε να το απο­χωριστεί. Είναι αδιανόητο για μία γυναίκα που έχει σώας τας φρένας να αφήσει το παιδί της, και η Δάφνη είναι μία πολύ δυνα­μική γυναίκα που ξέρει ότι μπορεί να βρει την άκρη. Υπό αυτή την έννοια, προσπαθεί να πάρει πάλι τα ηνία της ζωής στα χέρια της και σαν ύαινα να ξεχυθεί να το πάρει και να του προσφέρει όλη την αγάπη που μπορεί να μην πήρε αυτή από τη ζωή της».

Θα τα καταφέρει;

«Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Θα είναι πολύ σκληρό να μη γίνει αυτό», είπε στον Τηλεθεατή

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !