«Το αύριο μας ανήκει»: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Χρήστος Παναγούλης
0


Επεισόδιο 47 (Τρίτη 16 Νοεμβρίου)

Η Φανή βλέπει την Κορίνα στην αγκαλιά του Μίλτου αλλά αποφασίζει να μην μιλήσει σε κανέναν. Η Σοφία ανησυχεί για την Νικολέττα, η οποία ανακαλύπτει τυχαία ποιος είναι ο δότης του νεφρού της και αποφασίζει να μαζέψει πληροφορίες για τη ζωή του. Η Χριστίνα γνωρίζει τη μητέρα του Μιχάλη. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει για να ταράξει τα νερά.


Επεισόδιο 48 (Τετάρτη 17 Νοεμβρίου)

Η Στέλλα ζητάει από τον Κωστή να πείσει τον πατέρα του να παραδοθεί. Ο Πασχάλης δεν είναι πια ασφαλής στην κρυψώνα του και ο Χριστόφορος προσπαθεί να τον προστατέψει. Η Σοφία προσπαθεί να προστατέψει τη Νικολέττα αλλά εκείνη αρνείται να συνεργαστεί και δείχνει απόμακρη. Ο Ορέστης συνέρχεται. Το πρώτο πράγμα που ζητάει είναι να δει τη Σοφία, ενώ, την ίδια ώρα, εκείνη δεν έχει ιδέα ότι ο αγαπημένος της είναι ζωντανός.


Επεισόδιο 49 (Πέμπτη 18 Νοεμβρίου)

Ο Κωστής πάνω στον θυμό του ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που δείχνει τη Βένια να φιλιέται με τον Λεωνίδα, κάτι που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στα δύο παιδιά. Ο Λευτέρης αναλαμβάνει να βοηθήσει τη Βένια, ενώ την ίδια ώρα η Στέλλα εντοπίζει τον Πασχάλη και αποφασίζει να πάει κρυφά να τον βρει. Η Φανή δίνει μια συνέντευξη, υποστηρίζοντας δημόσια τον Νικηφόρο για το θάρρος του να μιλήσει ανοιχτά για τα κυκλώματα διαφθοράς στη Δημόσια Τάξη.


Επεισόδιο 50 (Παρασκευή 19 Νοεμβρίου)

Η Βένια δέχεται μπούλινγκ λόγω του βίντεο που ανέβασε ο Κωστής. Ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με την Κατερίνα και της εξηγεί ότι, αν προχωρήσει σε κατάθεση εναντίον του για πράγματα που δεν γνωρίζει, θα την πολεμήσει. Η Σοφία εξακολουθεί να αγνοεί πως ο Ορέστης ζει και αφοσιώνεται στη φροντίδα της Νικολέττας που αναρρώνει. Η Στέλλα φτάνει στο μοναστήρι που κρύβεται ο Πασχάλης, ενώ η Κορίνα αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο απ’τον Μένιο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !