Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν έβλεπα μία ειλικρινή μεταμέλεια, ναι, θα μπορούσα να τη συγχωρήσω»

0

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπη της Σισσυς Χρηστίδου και μιλησε για την εμπειρία της.

«Η μαμά μου είναι πάρα πολύ δυνατή, με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που όταν μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά αφέθηκα στην αγκαλιά της. Ο μπαμπάς μου είναι ο ευαίσθητος της οικογένειας».

Η Ιωάννα μίλησε για τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο. «Ήταν δύσκολο να μπει κάποιος να με δει καταρχάς για λόγους ασφαλείας. Όλα έπρεπε να τα φιλτράρουν για να με προστατέψουν. Κάποια στιγμή αργότερα για ψυχολογικούς λόγους επέτρεψαν σε δύο φίλες μου να με δουν. Οι ψυχολόγοι θεώρησαν ότι θα με βοηθήσει και όντως έτσι έγινε. Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους που είχε στην καθημερινότητά του» είπε.

Πώς έγινε η ανακοίνωση της σύλληψης; «Μου έδειξαν τα βίντεο, όλα αυτά που τους είχαν οδηγήσει στην ένοχο. Θυμάμαι να τους λέω ότι δεν καταλαβαίνω τι μου λένε. Δεν μπορούσα να εξηγήσω με τη λογική γιατί μου επιτέθηκε αφού με παρακολουθούσε και ήξερε ότι δεν έχω κάνει κάτι».

«Ο αστυνομικός που εξιχνίασε την υπόθεση μου είπε ότι πρώτη φορά βλέπει τόσο μίσος και τόσο μένος από έναν άνθρωπο σε έναν άλλον χωρίς να υπάρχει λόγος. Και για την αστυνομία ήταν σοκαριστικό» είπε.

«Δεν νιώθω θυμό. Είναι ένα πράγμα που το συζητάω με την ψυχίατρό μου. Στις στιγμές του μεγάλου πόνου και δυσκολίας ένιωθα θυμό. Μέσα μου και συνεχόμενα δεν νιώθω θυμό. Δεν ξέρω γιατί δεν νιώθω θυμό. Νομίζω ότι έχει να κάνει για τα πράγματα που είναι σημαντικά αυτήν την περίοδο. Είναι η υγεία μου που είναι πάνω από όλα».

«Είμαι ηθικά δικαιωμένη και ότι δεν θα κινδυνεύσει άλλος άνθρωπος» είπε.

Θα μπορούσε να συγχωρέσει τη δράστιδα; «Πιστεύω ότι ο καθένας αν έβλεπε μία ειλικρινή μεταμέλεια και μια αναγνώριση των συνεπειών των πράξεών του, ναι, θα μπορούσα να το κάνω. Δεν την είδα τη μεταμέλεια και αυτό είναι το επικίνδυνο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !