Αντιδράσεις για την ώρα προβολής της εκπομπής στα «Ακρα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Aντιδράσεις έχει προκαλέσει στο τηλεοπτικό κοινό η απόφαση της Διοίκησης της ΕΡΤ να προβάλει στην μεταμεσονύχτια ζώνη της εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα στα Ακρα που έκανε προσφάτως πρεμιέρα για 20η σεζόν στην ΕΡΤ2 και προβάλλεται κάθε Παρασκευή εκεί γύρω στα μεσάνυχτα, ανάλογα με το πότε τελειώνει η ξένη ταινία που προηγείται.

Την είδηση της επιστροφής της εκπομπής στα Ακρα έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η ίδια η Βίκυ Φλέσσα, η οποία μάλιστα παρέθεσε και τον σύνδεσμο στο youtube για το πού κανείς μπορεί να δει τις εκπομπές ενώ έσπευσε να ρίξει και το δικό της καρφάκι καθώς η εκπομπή δεν περιλαμβάνεται στο Ertflix. Mάλιστα, οι τηλεθεατές της εκπομπής της έσπευσαν να αντιδράσουν από κάτω στα σχόλια για την ώρα προβολής της εκπομπής.

“Aγαπημένες φίλες, αγαπημένοι φίλοι,

Ὀσες και όσοι δεν μπορείτε να ξαγρυπνήσετε, για να παρακολουθήσετε την εκπομπή συνεντεύξεων ΣΤΑ ΑΚΡΑ (ΕΡΤ2) μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να αναζητήσετε τις συνεντεύξεις των προσκεκλημένων ΣΤΑ ΑΚΡΑ. Ὀπως θα δείτε, γίνεται διάκριση μεταξύ των επεισοδίων 2020-2021 και των φετινών 2021-2022, καθώς περιλαμβάνονται μόνον αυτά τα δύο έτη στην συγκεκριμένη πλατφόρμα ertflix. Μπορείτε να κινηθείτε με το βέλος για προβολή περισσότερων επεισοδίων, προκειμένου για τα επεισόδια της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς 2020-2021. Τις συνεντεύξεις των προηγούμενων 18 ετών, καθώς η εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, μπορείτε να τίς αναζητήσετε στην πλατφόρμα YouTube, διότι δεν περιλαμβάνονται στο νεότευκτον ertflix.

Επειτα από απόφαση της Διοικήσεως της ΕΡΤ η εκπομπή συνεντεύξεων ΣΤΑ ΑΚΡΑ μετατέθηκε φέτος για προβολή κάθε Παρασκευή μετά το πέρας της ξένης ταινίας και όχι σε σταθερή ώρα, αλλά, πάντως, μετά τα μεσάνυχτα, όπως ήδη προκύπτει από την προβολή των πρώτων επεισοδίων. Οπότε, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να αναζητήσετε την συνέντευξη, η οποία σάς ενδιαφέρει κατά τα έτη 2020-2021 και 2021-2022. Για για τις παλαιότερες, έχετε την δυνατότητα, να περιηγηθείτε στο YouTube, γράφοντας στην αναζήτηση ΣΤΑ ΑΚΡΑ με την Βίκυ Φλέσσα”.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Βίκυ Φλέσσα με απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ και κατόπιν δικού της αιτήματος κάνει την εκπομπή στα Ακρα στην ΕΡΤ2 αμισθί, μετά την απόσπασή της στο Κανάλι της Βουλής για να μπορεί να παρουσιάζει εκεί την εκπομπή “Σε προσκυνώ, γλώσσα” στο πλευρό του καθηγητή, Γεώργιου Μπαμπινιώτη. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στις 7 το βράδυ στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

tinasmess.gr


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !