«Απίθανες Ιστορίες»: Νέα σειρά στην ΕΡΤ

Χρήστος Παναγούλης
0

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής, με τίτλο «That’s amazing/Απίθανες Ιστορίες» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ3 τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 15:00 – και κάθε Δευτέρα, την ίδια ώρα – και θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια.

Η εκπομπή ταξιδεύει το κοινό στη φύση, για να βρει ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο που κάνουν καταπληκτικά, πρωτοπόρα και παράξενα πράγματα με τις καιρικές συνθήκες και με τα στοιχεία της φύσης. Κάθε ωριαίο επεισόδιο (Εξερευνητές / Explorers, Διεκδικητές / Challengers, Προστάτες / Protectors, Φύλακες / Guardians, Τολμηροί Άνθρωποι / Risk Takers, Πρωτοπόροι / Pioneers, Δημιουργοί / Creators, Πράττοντες / Doers) παρουσιάζει έξι με οχτώ συναρπαστικές ιστορίες γεμάτες πάθος, τόλμη και έμπνευση.Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Εξερευνητές/Explorers» θα γνωρίσουμε εξερευνητές της υπαίθρου, όπως πιλότους που κάνουν τον γύρο του κόσμου με ηλιακή ενέργεια, τολμηρούς κολυμβητές που παλεύουν για τη ζωή τους, καθώς φτάνουν στον τερματισμό, και έναν άντρα που μετατρέπει σε τεράστια έργα τέχνης τις καταιγίδες σε μεγάλα ύψη.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, για 14 ημέρες μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ3.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !