Κατερίνα Βρανά: «Ενοχλούνται που αυτοσαρκάζομαι λέγοντας ότι είμαι ανάπηρη. Να θίγεστε που δεν υπάρχει πρόσβαση για τους ανάπηρους»

Άρης Κατσιφής
0


Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της που της άλλαξε τη ζωή και την άφησε σε αναπηρικό καροτσάκι: «Σχεδόν πέθανα. Διάτρηση εντέρου που οδήγησε σε σηπτικό σοκ και άφησε πάρα πολλά κατάλοιπα» είπε.

Σήμερα, η κατάστασή της έχει βελτιωθεί αρκετά και όσο περνά ο καιρός σημειώνει ακόμα και περισσότερη πρόοδο: «Μιλάω λίγο πιο γρήγορα, πιο καθαρά, κάνω μικρά βήματα, δεν πέφτω» τόνισε.

Αναφερόμενη στην κατάστασή της έχει τύχει να χρησιμοποιήσει τη λέξη «ανάπηρη» και δεν ενοχλείται από αυτή: «Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μία κατάσταση.Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό αλλά ούτε από την ίδια τη λέξη» εξήγησε.

Ακόμη είπε πως δέχτηκε κριτική, όμως, όταν σε δημόσιο σχόλιό της προς τον Κώστα Μακεδόνα παράλλαξε την ατάκα της Τζένης Μπότση από τη σειρά «Το σημάδι του Έρωτα» και του είπε «Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η ανάπηρη;».

«Μου είπαν ότι δεν είναι σωστό να αυτοσαρκάζομαι λέγοντας πως είμαι είμαι ανάπηρη. Είναι ο επιστημονικός ιατρικός όρος. Έπαιξα με την ατάκα της Τζένης Μπότση γράφοντας στον Κώστα  Μακεδόνα “τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η ανάπηρη;» είπε και συμπλήρωσε αμέσως μετά:

«Μην θίγεστε με τη λέξη, να θίγεστε που δεν υπάρχει πρόσβαση στην Ελλάδα για τους ανάπηρους».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !