Αποστόλης Τότσικας: «Είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον τα πράγματα βγαίνουν στο φως»...

Άρης Κατσιφής
0

 


Για την άνθηση τη μυθοπλασίας και πώς βλέπει την επιστροφή των σίριαλ μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης, αν πιστεύει ότι ήρθε η πρώτη κάθαρση στο χώρο του θεάτρου μετά τις καταγγελίες συναδέλφων του για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Φέτος βιώνουμε μια άνθηση της μυθοπλασίας... Πώς βλέπετε αυτή την επιστροφή των σίριαλ;

«Καιρός ήταν! Η μυθοπλασία βέβαια έχει επιστρέψει σε καθημερινό επίπεδο, όχι σε εβδομαδιαίο. Πολύς κόσμος περίμενε να δουλέψει, γιατί ακριβώς λόγω της κρίσης υπήρχαν μόνο δυο τρεις σειρές που έπαιζαν. Το καλό είναι ότι απορροφάται κόσμος, απορροφούνται συνάδελφοι και ανοίγει λίγο το πράγμα για όλους. Πλέον υπάρχει μια ροή και μπορούν να δουλεύουν οι ηθοποιοί και να έχουν μια συνεχή επαφή με τη δουλειά, χωρίς διακοπή. Γιατί, κακά τα ψέματα, όσο "τρίβεσαι" σε ένα επάγγελμα τόσο καλύτερος γίνεσαι».

Το θέατρο πέρασε πολλά με τον κορονοϊό, αλλά και με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Τι πιστεύετε για την επόμενη μέρα; Ήρθε μια πρώτη κάθαρση;

«Βλέπω θετικά την επόμενη μέρα. Καλό είναι να μιλάμε για ό,τι μας απασχολεί και να σταματήσουν να κρύβονται όλα αυτά κάτω από το χαλί. Αν κάποιος κάνει κάτι απαράδεκτο, βεβαίως και να τον καταγγείλεις, και να δοθεί χώρος και σε ανθρώπους από άλλα επαγγελματία μπορέσουν να καταγγείλουν όσα έχουν συμβεί».

Πώς κρίνετε συναδέλφους σας που βγαίνουν και στηρίζουν με δηλώσεις τους τα άτομα που κατηγορούνται γι' αυτές τις πράξεις;

«Δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό. Ο καθένας πιστεύει αυτό που πιστεύει. Από κει και πέρα, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον τα πράγματα βγαίνουν στο φως και μακάρι να παραμείνει αυτό και να μην είναι απλώς μια μικρή βόμβα που έσκασε. Να είναι μια βόμβα διαρκείας», είπε στο Τηλέραμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !