Ανατρεπτική η συνέχεια στον «Έρωτα με διαφορά»

Χρήστος Παναγούλης
0


Επεισόδιο 23

Η Ζέτα τσακώνεται με τον Κωστή, επειδή πήγε στο σπίτι του Γρηγόρη μαζί με τον Στέλιο. Ο Πέρης δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα τής Μάρως και εκείνη υποπτεύεται ανάμειξη του Στέλιου, ο οποίος, όμως σε λίγο αναχωρεί για την Αυστραλία μαζί με τη Μελίνα.

Ο Χρήστος κρυφακούει ένα τηλεφώνημα της Ελβίρας και καταλαβαίνει ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τη σχέση τους. Κάνει ό,τι μπορεί για να της αποδείξει ότι έχει άδικο, αλλά γελοιοποιείται στα μάτια της.

Ο Φίλιππος περνάει καλά με τη Ναταλία, αλλά μόνο στο κρεβάτι. Δε φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο που να τους συνδέει. Έτσι, όταν συναντάει τυχαία την Ελβίρα σε ένα καφέ, αντί να τσακωθούν, μοιράζονται τα προσωπικά τους προβλήματα με τις καινούργιες τους σχέσεις.

Η Φαίη και ο Δαμιανός μένουν μαζί στο μικρό διαμέρισμά της και περνάνε τέλεια, μέχρι που εκείνη τον βλέπει να μπαίνει στο αυτοκίνητο της Τόνιας, ενώ της έχει πει ότι πηγαίνει για ψώνια.

Ο Γρηγόρης φέρνει τα συμβόλαια για να επικυρώσουν τη συνεργασία τους και η Ζέτα με τη Φαίη υπογράφουν χαρούμενες, διαπιστώνοντας ότι στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα πηγαίνουν για αυτές πολύ καλύτερα, από ό,τι στον προσωπικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !