Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Υπήρχαν σκληρές σκηνές στο σπίτι»...

Άρης Κατσιφής
0

 


Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ το βράδυ της Παρασκευής μιλώντας στον Σάκη Ρουβά και την κάμερα του Idols στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στη δύσκολη περίοδο του χωρισμού της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν σκληρή εκείνη η περίοδος γιατί είδα και σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι πέντε, έξι και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, κάποια πράγματα σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει σίγουρα ένα τραύμα. Το κουβαλάς αυτό το τραύμα. Είναι δύσκολο μετά να σου φύγει αυτό».

«Η Αλίκη είχε με τον Δημήτρη μία σχέση στην οποία μία τσακωνόντουσαν και μία ήταν μαζί. Έζησα όμως και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί» πρόσθεσε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην κάμερα του Idols στον ΣΚΑΪ. «Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985 όταν έπαιζαν οι δυο τους το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» και πραγματικά ένιωσα πολύ ωραία γιατί ήταν οι γονείς μου αγαπημένοι».

«Μπορεί να είχαν χωρίσει αλλά ήταν μαζί. Παρ’ ότι ο πατέρας μου ήταν με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία κατέληξε να γίνει κολλητή φίλη της μητέρας μου, ένιωσα πάλι σαν οικογένεια».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !