Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αλλαγή στη διάρκεια της εκπομπής της : «Σεβάστηκα το συμβόλαιο μου» !

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αποκαλύπτει αν ήθελε να αναμετρηθεί ξανά με την ενημέρωση.

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γυρίσω σε κάτι αμιγώς ενημερωτικό γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα βάζουμε ταμπέλες αλλά είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό μου. Θα με ενδιέφερε να κάνω μία εκπομπή πιο κοινωνικού περιεχομένου» είπε.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθεί αλλά δεν επηρεάζουν παραπάνω από όσο πρέπει. «Δεν θα στενοχωρηθώ, θα τα βάψω μαύρα και θα πάω σπίτι μου με πλερέζα για τα νούμερα».

Για το κατά πόσο το Happy Day έχει ημερομηνία λήξης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως «από τη μία για μένα είναι μία αγαπημένη συνήθεια και πολλές φορές σκέφτεσαι μήπως να σταματήσω μια εκπομπή, όταν είναι στην κορυφή αλλά από την άλλη λες “γιατί ενώ μία εκπομπή αγαπιέται να τη σταματήσεις;”».

Τα σενάρια που την ήθελαν ενοχλημένη με τον Alpha για το κόψιμο μίας ώρας της εκπομπής της προκειμένου να ενταχθεί η «Super Κατερίνα» στο πρόγραμμα ξεκαθάρισε πως ήταν πέρα για πέρα αναληθή. «Σεβάστηκα το συμβόλαιό μου, δεν γκρίνιαξα, δεν παραπονέθηκα.Όταν ανήκεις σε έναν σταθμό, παίζεις για τη φανέλα».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !