Η νέα εφεύρεση για να είναι κάποιος πρώτος στην τηλεθέαση. Επιστρατεύονται λεπτά και δευτερόλεπτα...

0



Η φετινή τηλεοπτική χρονιά, είναι ίσως η πιο δύσκολη που έχουν αντιμετωπίσει όλοι οι τηλεοπτικοί μπροστά και πίσω. Ομολογουμένως τα νεύρα όλων είναι στην τσίτα, κάνοντας ακόμα  κι εμάς, τηλεοπτικούς συντάκτες να αντιμετωπίζουμε συχνά , τηλέφωνα και ανεπίσημα emails για πρωτιά στο τάδε κοινό, στην τάδε πόλη μέχρι και για πρωτιά σε ένα λεπτό (αν έχουν το θεό τους).

Όπως καταλάβατε είναι η νέα εφεύρεση για να είναι κάποιος πρώτος , ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ. Μάλλον είναι μεγάλη η ανάγκη μερικών καναλιών, να δείξουν ότι μετράνε στο τηλεοπτικό κοινό. Είναι απίστευτο όμως όταν π.χ έχει μια σειρά που σαρώνει και δεν προωθείς την πρωτιά αυτή , να ψάχνεις λεπτά και δευτερόλεπτα σε εκπομπές και σειρές που δεν είναι καν στην δεύτερη θέση τις προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού. 

Ευχαριστούμε πολύ, μιας και οι περισσότεροι που ασχολούμαστε "ακόμα" με την τηλεόραση , γελάμε μεταξύ μας όταν γίνονται instastorys με νούμερα τηλεθέασης..., ή βγαίνουν οι γνωστές διαρροές από γραφεία τύπου με πρωτιές .

Πάντως αν κάποιος τηλεοπτικός σταθμός έχει νούμερα για την Κατερίνη όπου και κατοικώ, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο γνωστό τηλέφωνο και να μου τα αναφέρει. Κρίμα είναι, αφού θα κάνετε τον κόπο να μου τηλεφωνήσετε, να υπάρχει και κάτι να μου πείτε.

Θα επανέλθω...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !