Ελένη Μενεγάκη: Τα συγκινητικά λόγια της για την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Άρης Κατσιφής
0


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, καθώς και τα ανησυχητικά, αυξανόμενα κρούσματα περιστατικών ενδοοικοογενειακής βίας σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της:

«Κάποιες ιστορίες φτάνουν σε τέτοια καταστάσεις που δεν είναι μόνο ταινίες, είναι μία πραγματικότητα. Δεν θέλω να φανώ επειδή εγώ στη ζωή μου δεν το αντιμετωπίζω να πω εύκολα σε μία γυναίκα «μα γιατί δεν μιλάς», γιατί κατανοώ τον φόβο. Όλοι μέσα μας κρύβουμε κάποιες φοβίες για συγκεκριμένα πράγματα που μπορεί σε κάποιον να φαίνεται πολύ απλό, πρέπει όμως να βρούμε τη δύναμη και να μην πιστεύουμε αυτό που έχουμε πιστέψει μία, το έχουμε πιστέψει δύο και έχουμε δει ότι δεν αλλάζει γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν γιατί αυτά φαίνονται και συνήθως από την αρχή.»!

Και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε: «Πρέπει να σταματήσουμε να γράφουμε έγκλημα πάθους… και να λέμε τη σκότωσε επειδή την λάτρευε, είναι γυναικοκτονία…»!

Η Ελένη πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω τι σημαίνει ο άνθρωπος να φοβάται... Φαίνεται ένας άνθρωπος που υποφέρει και κακοποιείται, αν είναι στον περίγυρό μας…»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !