Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου φαίνεται αστείο που κάποιοι χρησιμοποιούν υποτιμητικά τον όρο πανελίστας»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές, καθώς έχει γράψει μία μοναδική ιστορία στο ελληνικό ραδιόφωνο. Τα τελευταία χρόνια έχει μπει στη ζωή του η τηλεόραση, ενώ τη φετινή σεζόν βρίσκεται στον ΣΚΑΙ στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέκου. Παραχώρησε στο «Λοιπόν» και στον Άγγελο Αρτεμιάδη μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

 Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Πώς σου φαίνεται μέχρι στιγμής η συνεργασία σου με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love It»; 

 Μέχρι στιγμής η συνεργασία είναι εξαιρετική. Πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με τον εκάστοτε επικεφαλής. Σε αυτή την περίπτωση είναι η Ιωάννα που τη θεωρώ «καπετάνισσα», διότι όπως ο καλός ο καπετάνιος, στα δύσκολα και στις φουρτούνες παραμένει πάντα ψύχραιμη, χαμογελαστή άρα και εμψυχωτική.  Έτσι, δημιουργούνται οι βάσεις για μία ωραία συνεργασία.  

Σε προβλημάτισαν τα δημοσιεύματα την περσινή σεζόν που έκαναν λόγο για κακή συμπεριφορά της Ιωάννας απέναντι στους συνεργάτες της;

 Επειδή έχω μάθει να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και τα δημοσιεύματα δεν ταίριαζαν με αυτό που ένιωθα για την Ιωάννα, όχι, δεν με προβλημάτισαν. Επιπλέον, ήταν τόσο μεγάλη η συχνότητα αυτών των δημοσιευμάτων που από κάποια στιγμή και μετά μου φαινόταν ύποπτα... Μέχρι στιγμής το ένστικτο μου έχει επαληθευτεί και χαίρομαι γι’ αυτό. 

Έχουν κάνει κακό αυτά τα δημοσιεύματα στην εικόνα της και κατά πόσο επηρεάζουν εσένα;

 Δυστυχώς ο κόσμος είναι επιρρεπής σε αυτά που διαβάζει. Από κάποια στιγμή και μετά τα πολλά δημοσιεύματα, αφήνουν μία «σκιά» στην εικόνα κάποιου. Η Ιωάννα, ωστόσο, πιστεύω ότι με την δική της συμπεριφορά καταφέρνει να διαλύει κάθε σκιά. Προσωπικά, με προβληματίζουν τα πολλά σχόλια επειδή κάποιοι τα λαμβάνουν υπόψη τους. Ο κόσμος επηρεάζεται από τη δημιουργία ενός κακού κλίματος για κάποιο πρόσωπο στα Μέσα. Μερικές φορές μπορεί αυτό μπορεί να πάρει υπερβολικές διαστάσεις. 

Σε ενοχλεί ο όρος «πανελίστας»;

 Καθόλου. Δεν με ενοχλεί και μου φαίνεται αστείο που κάποιοι τον χρησιμοποιούν υποτιμητικά. 33 χρόνια στο ραδιόφωνο είμαι μπροστά σ'ένα μικρόφωνο σε κατάσταση “One man show”, επομένως βλέπω το πάνελ ως μία ομάδα και ως μία μεγάλη πρόκληση το να καταφέρνουν τα μέλη της να συντονίζονται και να κουρντίζονται σαν καλό ρολόι.

 

Μετάνιωσες που τόσα χρόνια δεν είχες αποφασίσει να κάνεις τηλεόραση;

 Όχι γιατί ήταν συνειδητή επιλογή. Δεν έκανα τηλεόραση νωρίτερα για πολλούς λόγους. Αφ’ ενός, τα χρήματα στο ραδιόφωνο ήταν πολύ καλά, αφ’ ετέρου με προβλημάτιζε η ιδέα της αναγνωρισιμότητας. Νεότερος, μου άρεσε που ο κόσμος ήξερε την φωνή και το όνομα μου αλλά όχι το πρόσωπό μου. Απολάμβανα αυτή την ανωνυμία διότι μπορούσα να κυκλοφορήσω παντού άνετα. Ήθελα να συνεχίζω να κάνω ελεύθερα τη ζωή μου. Να κυκλοφορώ με άνεση από τα μεγαλύτερα κυριλέ μαγαζιά, στα πιο κακόφημα. Τα χρόνια πέρασαν, το ραδιόφωνο συρρικνώθηκε όσον αφορά τη τέχνη, αλλά και τα χρήματά του. Έτσι, όταν προέκυψαν τηλεοπτικές προτάσεις, άρχισα να τις βλέπω θετικότερα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !