Γιάννης Πουλόπουλος: «Έχω αποφασίσει να βάλω μια τελεία στην τηλεόραση»

0

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στη Real life και την Πολυξένη Καραμίχα. Μέσα σε όλα ο δημοσιογράφος ανφεεε πως θέλει να σταματήσει την τηλεόραση στο μέλλον.

Μια τηλεοπτική σεζόν με αρκετές αλλαγές για σένα. Νέο κανάλι, διαφορετικό περιβάλλον. Πως το βιώνεις;

Νιώθω πολύ ωραία, γιατί μπορεί να είναι ένα καινούργιο κανάλι αλλά οι συνεργάτες είναι παλιοί και αγαπημένοι. Το συμβόλαιο συνεργασίας μου ήταν και ανανεώθηκε με την Barking Well του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος με διεκδίκησε από πέρυσι το καλοκαίρι με ένα συνολικό συμφωνητικό που δεν περιελάμβανε μόνο την τηλεόραση αλλά και το περιοδικό και το site. Για δύο ακόμη χρόνια θα είμαι στην ομάδα της Barking Well. Αυτό μου δίνει μια σιγουριά ότι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας. Είμαι με την Κατερίνα Καινούργιου, για την οποία έχω πει πολλές φορές – και δεν θα σταματήσω να το λέω – ότι είναι η πιο δοτική παρουσιάστρια που έχω συνεργαστεί. Έχω συνεργαστεί με πολύ κόσμο στην τηλεόραση και χαίρομαι πραγματικά που θα ολοκληρώσω τον κύκλο μου στην τηλεόραση δουλεύοντας με την Κατερίνα Καινούργιου, τον Νίκο Κοκλώνη, τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστώ όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και πίσω ως υπεύθυνος ρεπορτάζ, τον αρχισυντάκτη μας Χρήστο Αϊβαλιώτη και την Έλενα Πολυκάρπου που είναι το «παρεάκι» μου.

Τι εννοείς ότι κλείνει ο κύκλος σου στην τηλεόραση;

Για τα επόμενα δύο χρόνια δεν αλλάζει τίποτα. Όμως, έχω αποφασίσει να βάλω μια τελεία στην τηλεόραση. Τώρα, αν θα είναι μια άνω τελεία ή θα είναι τελεία και παύλα ή αν θα είναι αποσιωπητικά, θα φανεί στην πορεία. Δεν το λέω, όμως, τυχαία γιατί παράλληλα με τη δουλειά μου ξεκινάω κάτι δικό μου στον επιχειρηματικό τομέα που με έχει συνεπάρει. Είναι το αντίστροφο της δουλειάς που κάνω τώρα. Ως τηλεοπτικός δημοσιογράφος μπαίνω ακάλεστος στα σπίτια των ανθρώπων και θέλω να τους δώσω κάτι από ανεμελιά. Τώρα θα το κάνω διαφορετικά. Θα ασχοληθώ με τον τουρισμό. Με την αρωγή της οικογένειας μου και τη βοήθεια του παιδικού μου φίλου, Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος με βοηθά στη διακόσμηση, δημιουργούμε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στη Μύκονο που ελπίζουμε να ανοίξει το Πάσχα. Γι’ αυτό λέω ότι θα λειτουργώ αντίστροφα. Τώρα θα φιλοξενώ εγώ τον κόσμο, θα ανοίγω εγώ το σπίτι μου και θα του προσφέρω ανεμελιά.

Κουράστηκες από την τηλεόραση;

Όχι, δεν είναι αυτό. Πιστεύω ότι είναι ωραίο στη ζωή μας να κάνουμε κάποιους κύκλους και να κάνουμε restart. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια το έκανα και στην τηλεόραση κάνοντας διαφορετικά πράγματα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !