Αφροδίτη Γραμμέλη: Νικητής αυτής της σεζόν θα είναι όποιος καταφέρει να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του

1

Τελικά νικητής δεν θα είναι αυτός που θα κατακτήσει την κορφή της τηλεθέασης στον θλιβερό κόσμο της τηλεόρασης γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο protothema και συνεχίζει.

Μία παρουσιάστρια, που αγαπώ και εκτιμώ, μου είχε πει πριν από λίγο καιρό πως στο τέλος αυτής της σεζόν νικητής δεν θα είναι αυτός, ο οποίος θα είναι πρώτος σε τηλεθέαση, αλλά όποιος καταφέρει να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του. Και είχε απόλυτο δίκιο.

Η τηλεόραση είναι πλέον ένας Γολγοθάς όχι γιατί κάποιοι τον ανεβαίνουν αλλά γιατί καθημερινά κάποιοι σταυρώνονται. Δημόσια και δίχως μέτρο. Μία λάθος λέξη, μία λάθος φράση, μία διατύπωση σε φέρνει αντιμέτωπο με τα τηλεοπτικά ειρηνοδικεία. Από τα οποία φυσικά γεννιούνται όλα τα ανούσια και λανθασμένα πρότυπα.

Το καλοκαίρι λοιπόν, εδώ είμαστε και καλά να είμαστε θα δούμε ριζικές αλλαγές στα κανάλια και πολύ διαφορετικές επιλογές για την επόμενη σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οταν πατωνουμε, βαζουμε μπροστα την αξιοπρεπεια.. Οταν σαρωνουμε σε τηλεθεαση με καφριλες, ειμαστε αληθινοι και τα λεμε εξω απο τα δοντια.. Αρα μην κρινετε, γιατι κρινετε αναλογα τα στμφεροντα και τις συνεργασιες.. Ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !