Άγριες μέλισσες: Θα γίνει χαμός στα επόμενα επεισόδια με Ζάχο και Δούκα...

Άρης Κατσιφής
19

 


Ο Νίκος Κουρής μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες μέλισσες και για τις εξελίξεις που έρχονται στα προσεχή επεισόδια.

Ο Ζάχος έχει σταθεί πολύ στην Ελένη. Το κάνει μόνο επειδή έχει αισθήματα για εκείνη;

«Άνθρωποι όπως ο Ζάχος αγαπούν μία φορά. Κι όταν λέμε αγαπάει, δεν εννοούμε ότι ζητάει κάτι, έχει δεύτερες σκέψεις ή θέλει να πάρειτην Ελένη από τον Λάμπρο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Στέκεται στην Ελένη όσο κανείς, απλά βρίσκεται σε δύο βάρκες και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό. Όμως δεν έχει προδώσει ποτέ την Ελένη, δεν έχει πει ποτέ ψέματα σε κανέναν, δεν έχει κοροϊδέψει, είναι ο πιο ειλικρινής ήρωας. Δεν ζητάει κανένα αντάλλαγμα, το έχει πει πολλές φορές και το εννοεί. Είναι ευθύς κι αυτό δεν το συναντάς και δη σε τέτοιους , ανθρώπους, ακροδεξιούς. Κι έχει και μια πολύ καλή σκέψη. Το μόνο μείον του είναι ότι ανήκει στη χούντα, αλλιώς είναι ένας Αύρα πολύ θετικός ήρωας».

Ξέρει, βέβαια, ότι αυτό μπορεί να του κοστίσει...

«Ναι, κι είναι έτοιμος να πληρώσει κάθε τίμημα. Επίσης, έχει κάτι πολύ μοναχικό, που εμένα και ως άνθρωπο με συγκινεί. Μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που δεν χαρίζουν τον εαυτό τους από εδώ κι από εκεί, προκειμένου να είναι με κάποιον».

- Τώρα που έρχεται η μητέρα του, τα πράγματα αλλάζουν;

«Ο Ζάχος δεν είναι αποδεκτός από κανέναν, ούτε από τη μάνα του, σε σχέση με την επιλογή του, κι αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει. Προς το παρόν, μου αρέσει πάρα πολύ η διαδρομή του και αυτό που είναι».

- Με τον Ακύλα να περιμένουμε μια ακόμα πιο ισχυρή σύγκρουση;

«Ναι, θα γίνει χαμός! Γενικά, θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα, δεν θα σας πω παραπάνω αλλά θα υπάρξουν πολλές εκρήξεις».

- Με τον Λάμπρο θα υπάρχει ανταγωνισμός λόγω της Ελένης;

«Δεν το γνωρίζω και να σας πω την αλήθεια μου αρέσει που συμβαίνει αυτό. Όπως οι θεατές, έτσι κι εμείς δεν ξέρουμε πολλά πράγματα κι είναι πολύ ωραίο αυτό, γιατί κι εμείς ταξιδεύουμε μαζί τους».

- Ο κόσμος τι σας λέει για τον Ζάχο;

«Νομίζω ότι ο κόσμος τον αγαπάει πολύ για κάποιο λόγο. Ενώ δεν είναι με το μέρος του, δεν μπορούν και να τον απορρίψουν ή να μην περιμένουν ίσως μια μεταστροφή του. Ο Ζάχος είναι αυτό που θα ήθελε κανείς να είναι η αγάπη. Φροντίζει για το καλό της Ελένης πιο πολύ και από την ίδια. Βεβαίως, υπάρχει ο Λάμπρος κι αυτό πρέπει να το αντέξει και να μην περάσει το όριο. Η σχέση αυτή είναι ομολογημένη, αλλά ανομολόγητη στην πραγματικότητα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Και δεν ξέρω και η Ελένη τι πραγματικά σκέφτεται και νιώθει για τον Ζάχο. Μπορεί να είναι και αμφίδρομα ανομολόγητα τα πράγματα. Γιατί το θέμα δεν είναι τι κάνεις, το θέμα είναι και τι ομολογείς στον εαυτό σου», είπε στον Τηλεθεατή.

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

 1. Την βλέπουμε και την αγαπάμε τη σειρά. Μετά από αυτή το χάος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ε όχι και το χάος με τόσες υπέροχες σειρές που έχει βγάλει φέτος η ΕΡΤ, μην λέμε και υπερβολές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ακόμα και σε αυτή την ανάρτηση που μιλάει για Μέλισσες πρέπει να γράψεις κάτι διαφορετικό άσχετο με το θέμα; Τόσο πολύ σας ενοχλεί να γράφουμε καλά λόγια να της Άγριες Μέλισσες; Πραγματικά απορώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άλλος μίλησε για χάος οπότε άνοιξε θέμα συζήτησης, όχι ο 5:30. Εφόσον άνοιξε λοιπόν το θέμα, απλά είπε την αποψη του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μίλησα για χάος, εσύ ανέφερες σειρές σε κανάλι, δεν το έκανα. Είσαι εκτός θέματος. Νομίζω υπάρχουν όροι χρήσης στο site και τα σχόλια. Παρακαλώ τους διαχειριστές να φερθούν σωστά στα παραπάνω σχόλια γιατί δεν μπήκα να αντιπαρατεθω κανέναν. Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 5.49 Μη χειρότερα, τι σε έπιασε; Δεν έχω τίποτα εγώ με τις Μέλισσες, μάλιστα δεν έχω χάσει επεισόδιο. Αλλά αυτό με το χάος είναι υπερβολή. Τόσες εξαιρετικές σειρές υπάρχουν. Αυτό είπα. Κι εφόσον παρακολουθώ κι εγώ τις Μέλισσες, έχω κάθε δικαίωμα να γράφω την άποψη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Υπέροχες σειρές βλέπω στην ΕΡΤ; Μίνι σειρες εννοείται μάλλον. Καλές είναι υπέροχες δεν θα το έλεγα. Αν ήταν θα έκαναν νούμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν έγραψα εγώ το δεύτερο μήνυμα της ανάρτησης. Εκφράζεις τη γνώμη σου συγκρίνοντας, οι άλλοι δεν μπορούμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η ποιότητα δεν πάει σετ με τα νούμερα.. άπειρα τα παραδείγματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Παρακαλώ πολύ το site να επέμβει στα παραπάνω σχόλια. Από τη στιγμή που βάζετε κανόνες για ορθή χρήση κι ότι άσχετα σχόλια θα διαγράφονται, να τους τηρείται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 6.02 Κάτσε δες κι εσύ τις σειρές της ΕΡΤ και μετά μίλα αν είναι καλές ή όχι, όπως εγώ που γράφω για τις Μέλισσες, αλλά εφόσον πρώτα τις έχω παρακολουθήσει. Μην μπερδεύεις τα νούμερα με την αξία και την ποιότητα. Επιτέλους ξεκολλήστε μερικοί με τη λογική των αριθμών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ότι η ποιότητα δεν πάει με τα νούμερα απαντώντας σε αλλα ανάρτηση δεν νομίζω πως είναι άσχετο σχολιο. Αν ήταν έτσι, οι Μέλισσες έπρεπε να κάνουν και φέτος τα μεγαλύτερα νούμερα συγκριτικά με τις άλλες 2 σειρές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. *Εύστοχος 6:08 ήθελα να γράψω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Η ευστοχία του 6.02 ποια ακριβώς είναι; Ότι αν ήταν καλές σειρές, θα έκαναν και νούμερα; Ξέρετε πόσες καλές σειρές θάφτηκαν στο παρελθόν επειδή δεν έκαναν νούμερα; Με αυτή τη λογική και όλα τα trash που κάνουν νούμερα τα αξίζουν. Μωρέ μπράβο, ωραία ευστοχία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Οι σειρές αυτές είναι μίνι σειρές. Δεν υπάρχουν καν αυτή τη στιγμή. Ότι σειρές έχει η ΕΡΤ στον αέρα και παίζουν είναι πολύ καλές. Μην λέμε κι ότι θέλουμε. Ξεχνάτε την περασμένη σεζόν που το Mega πάλευε με τα μονοψήφια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ότι κάνει νούμερα συνεχίζει. Ακόμα και τα τρας. Δηλαδή εσένα σου αρέσει Η γη της ελιάς;την θεωρείς καλή σειρα με ηθοποιούς που έχουν κάτι να δείξουν; Και δεν μιλάω για όλους αλλά για συγκεκριμένους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Φίλε μου 6.16, εύστοχο το δικό σου σχόλιο ήθελα να γράψω με συγχωρείς.Συμφωνω απόλυτα με ο,τι γράφεις. Από την άλλη πλευρά υπάρχει εμμονή που όπως φαίνεται κι από τα τελευταία σχόλια είναι εμμονή κυρίως κατά του Μέγκα, που έτσι στο άσχετο αναφέρεται στα περσινά του μονοψήφια κλπ κλπ. Εγώ στηρίζω τις καλές δουλειές από οποίο κανάλι κι αν προέρχονται και προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Μόνο που τα πρώτα σχόλια μου δεν έχουν σχέση με τα τελευταία σχόλια γιατί είναι άλλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !