Κατερίνα Καινούργιου – Μπέττυ Μαγγίρα: Μια νέα κόντρα ξεκινά

14

Μια νέα κόντρα ξεκινά ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή το σημερινό τρέιλερ της εκπομπης «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου βλέπουμε την παρουσιάστρια και την ομάδα της να τρομάζουν ουσιαστικά το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στο Παρίσι .

Η  Κατερίνα Καινούργιου είδε το συγκεκριμένο τρέιλερ και έκανε ένα ινσταγκραμ στορι όπου έγραψε .

«Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια. Θλίψη και πάλι θλίψη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου σε στόρι που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό. «Όταν το είδα με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι… πόσο χυδαίο! Δεν πειράζει όμως… Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από την ζώνη! Απλά θλίψη».

«Κρίμα για την Μπέττυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές και όλα αυτά για να κάνει 4 – 5%» συμπλήρωσε, σε άλλο στόρι, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha από το Παρίσι όπου και βρίσκεται.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τραγική η Καινούργιου. Σιγά καλή μου σάτιρα σου έκαναν. Εσύ όμως μίλησες για νούμερα τηλεθέασης. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι . Εγώ σε έβλεπα μερικές φορές τα πρωινά. Τώρα ούτε θα περάσω από τον Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Κατερίνα καλύτερα να μην μιλάς παρά να απαντάς σαν καημένο. Άλλαξε συμβούλους δίπλα σου γιατί πέφτεις από το ένα ατόπημα στο άλλο. Μην απορείς που σε πέρνα μέχρι και η Σκορδά εδώ και κάποιες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το Παρίσι χτενίζεται. Λες και η Καινούργιου έχει την αποκλειστικοτητα και όταν αναφερόμαστε στο Παρίσι το μυαλό μας πάει κατευθείαν σε αυτή. Είναι σαν τον πύργο του Άιφελ με τρέσες ένα πράγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή για την καινούργιου και όλα τα media του Κοκλώνη. Βρήκαν ευκαιρία. Εν τω μεταξύ το τρέιλερ παίζει από Παρασκευή, αλλά τυχαία σήμερα το θυμηθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαυρο στη Καινουργιου. Να ζητησει αμεσως συγγωμη δημοσια. Το κοριτσι έχει χάσει το μπουσουλα γιατι τρώει σκόνη φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά η Καινούργιου δεν ντράπηκε να κάνει κάτι τέτοιο; Τι να πω. Πολύ κακία για το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουλάχιστον άτοπα τα επιχειρήματα της Καινούργιου. Εγώ όταν είδα το trailer, δεν σκέφτηκα την Καινούργιου. Νομίζει πως ο κόσμος γυρίζει γύρω από εκείνη? Αντί να επικεντρωθεί στην εκπομπή της, αναλώνεται στο να δημιουργεί κόντρες με όλους. Η αναφορά στα ποσοστά τηλεθέασης της Μαγγίρα είναι χτύπημα κάτω από την ζώνη, όταν η γυναίκα προσπαθεί να χτίσει την ζώνη από την αρχή, με μια εξαιρετική παρουσία μέχρι τώρα στο ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας. Ας θυμηθεί η Καινούργιου ότι πριν από λίγα χρόνια, τα ίδια ποσοστά έκανε. Εδώ που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θα 'ρθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Καινουργιου κι ολοι οι συνεργατες της έχουν χάσει τη μπάλα φέτος. Πιστευαν οτι έβλεπαν την εκπομπή γιατι ηταν η Καινουργιου κι οχι γιατι ήταν απλά η συγκυρία. Έτσι ειναι οταν προσπαθεις να γινεις δευετρο όνομα, γίνεσαι δευτερη και με διαφορά. Λυπάμαι αλήθεια που κανεις δεν την ειπε να σταματησει γιατι χαλάει την εικονα που με τόσο κόπο προσπάθησε να φτιάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Καινούργιου και η Μαγγίρα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.
    Τις εποχές μου δεν ήταν ακόμη κεντρικιά.
    Έκαναν εκπομπή μαζί, Λιανός, Μαγγίρα, Καμηλά και Καινούργιου.
    Το αποτέλεσμα... η εκπομπή κόπηκε και έδιωξαν τη Καινούργιου από τον alpha για να καταλήξει στον Φουρθιώτη.
    Η Καινούργιου είχε τσακωθεί με τη Μαγγιρά και είχε τσακωθεί και με τη Καμηλά.
    Και όσον γνωστόν είχε τσακωθεί και με την Ηλιάκη σε άλλη μάχη για το να γίνει κεντρικιά.
    Γενικώς αμφιβάλω αν υπήρχε θυλυκιά γάτα που να μην είχε τσακωθεί στη μάχη της για να γίνει κεντρικιά lol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα ήταν ξεκάθαρο ότι αναφέρονται στη Καινούργιου. Δεν γίνεται έτσι ξαφνικά να έβγαλαν τρέιλερ με φόντο το Παρίσι και τον πύργο του Άιφελ ακριβώς την περίοδο που ήταν αυτή εκεί. Ελάτε τώρα,μην εθελοτυφλουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσης, η εκπομπή που έκαναν κάποτε Μαγγίρα Καινούργιου μπορεί να τελείωσε με τη λήξη της σεζόν, όμως η Καινούργιου έκανε και μια χρονιά μετά μόνη της,ως κεντρικιά, εκπομπή. Οπότε, όχι,δεν την έδιωξαν κακήν κακώς. Τουλάχιστον όχι όπως τα λέει ο προηγούμενος σχολιαστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φοβερός κομπλεξισμός από την Καινούργιου. Όλοι πια τη χτυπάνε, τη ζηλεύουν, θέλουν να τη βλάψουν. Ας ξεκαβαλήσει λίγο.

    Εν τω μεταξύ ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πως έφτασε η Καινούργιου να θεωρείται παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Ο ορισμός της μετριότητας σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια κακή παρουσιάστρια νομίζει ότι έχει γίνει σουπερσταρ γιατί έκανε μια περίοδο νούμερα λόγω συγκυριών. Το καλάμι λογικό επακόλουθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το τρέιλερ της Μαγγίρα γυρίστηκε την Παρασκευή, παίζει από την Παρασκευή, δείτε και σε youtube, πριν βομβαρδισει η Καινουριου το instagram. Τα σχολια που αναδημοσίευση η Καινούριου, σχετικά με τα νούμερα, απαράδεκτα, αν σκεφτούμε ότι η ίδια για αρκετά χρόνια έκανε τα ίδια και λιγότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !