Μάριος Αθανασίου: «Είμαι της άποψης ότι ο κόσμος χρειάζεται ένα άνοιγμα χαράς»

0



Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε για την απόφαση του να αφήσει προσωρινά τους δραματικούς ρόλους, αν ήταν δική του επιλογή να μη συνεχίσει στον «Ήλιο», αλλά και για τη συνεργασία του με την Παναγιώτα Βλαντή στην κωμωδία «Άσε μας ρε μαμά».

Μετά από δύο χρόνια σε δραματικές σειρές επιστρέψατε σε ένα πολύ γνώριμο σας είδος στην κομεντί. Σας είχε λείψει η πιο ανάλαφρη διάθεση των καταστάσεων των ηρώων;

«Η αλήθεια είναι πως ναι. Συνήθως όταν αλλάζεις είδος δεν το κάνεις για τη δική σου ψυχαγωγία. Δεν βαρέθηκα να κάνω δράματα. Ετσι είναι η κατάσταση. Βρέθηκε η συγκυρία μιας καλής δουλειάς, τη συζητήσαμε, υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες και μπόρεσα να κάνω αυτή τη μετάβαση και την αλλαγή».

Ηταν επιλογή σας να μην συνεχίσετε στον «Ηλιο» ή ο ρόλος τελείωνε κάπου εκεί;

«Ήταν μια συζήτηση που είχαμε από κοινού με την παραγωγή. Μπορούσε να συμβεί χωρίς να επηρεάσουμε τις εξελίξεις και ήταν εφικτό αλλιώς δεν θα έφευγα».

Το ευχάριστο είναι ότι ο μυθοπλασία φέτος έχει κερδίσει ξεκάθαρα την προτίμηση του κοινού.

«Καιρός ήταν. Εχω την εντύπωση ότι η επιλογή των προγραμμάτων από τα κανάλια γίνεται με κριτήριο την αποδοχή του κόσμου. Πάντα κοιτάμε το αποτέλεσμα εκ των υστέρων και δεν το προβλέπουμε, θα μπορούσαν οι σταθμοί, βλέπονται την αντίδραση του κόσμου, να καταλάβουν ότι δεν θα τραβήξουν τα ριάλιτι. Γιατί ακόμη κι αν τα προγράμματα αυτό πηγαίνουν για ένα διάστημα καλά η κρίση του κοινού για το περιεχόμενο τους είναι αρνητική οπότε δεν θα έπρεπε να γεμίσουν με αυτά τις ζώνες τους. Ειδικά με εκείνα που μπορεί να θίγουν την αξιοπρέπεια του κοινού και να δίνουν λάθος πρότυπο».

Και τώρα έχετε φτιάξει μια ωραία συνθήκη στο «Ασε μας ρε μαμά». Μετά από μια δύσκολη περίοδο όπως η περσινή οι κωμωδίες είναι ό,τι χρειάζεται το κοινό γιατί από δράματα η τηλεόραση έχει πολλά.

«Και εγώ αυτό πιστεύω. Επειδή τα δραματικά σίριαλ είναι της μόδας και τα επιλέγουν οι περισσότεροι σταθμοί, είμαι της άποψης ότι ο κόσμος χρειάζεται ένα άνοιγμα χαράς, ένα χαμόγελο και ξεκούραση στο μυαλό του και την ψυχή του».

Η αποδοχή του κοινού είναι πολύ ενθαρρυντική.

«Ετσι δείχνει».

Εχετε ξανασυνεργαστεί με την Παναγιώτα Βλαντή;

«Οχι είναι και είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη τύχη που είμαι μαζί με την Παναγιώτα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνεργάτης. Εντυπωσιάζομαι και χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοι με φοβερό ταλέντο, ικανότητα, μέθοδο στη δουλειά και είμαστε πολύ τυχεροί που την έχουμε γιατί δίνει και το στίγμα όλης της σειράς»

Βρήκατε εύκολα τους κώδικές σας;

«Ναι, αυτό είναι αλήθεια και νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται αρκετό κοντά στην ιδιοσυγκρασία μας, τη γενιά μας, μοντέρνος με ωραίες αντιλήψεις για τη δουλειά», είπε στο TV24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !